#t=0m15s trzeba dolozyc do adresu strony
Jako wielki przeciwnik stereotypów i szablonowego myślenia o innych, to choćbym nie wiem jak się skręcał i obsrywał gdy widzę typka w piłkarskim szaliku to jakaś taka litość we mnie się budzi.
mozna to ruchac?
Jak wszystko zamknięte, deszcz pada, ciemno jak w dupie, to trochę nie ma co robić. Mam ledwo napoczęte inFamous 2, nienapoczęte Brutal Legend i Castlevanie, ale za cholerę mi się nie chce.
Cytat: Gerro31 w Maja 03, 2013, 12:02:24 pmJak wszystko zamknięte, deszcz pada, ciemno jak w dupie, to trochę nie ma co robić. Mam ledwo napoczęte inFamous 2, nienapoczęte Brutal Legend i Castlevanie, ale za cholerę mi się nie chce.Brutal Legend dajesz.
Cytat: wojteq w Maja 03, 2013, 12:47:54 pmCytat: Gerro31 w Maja 03, 2013, 12:02:24 pmJak wszystko zamknięte, deszcz pada, ciemno jak w dupie, to trochę nie ma co robić. Mam ledwo napoczęte inFamous 2, nienapoczęte Brutal Legend i Castlevanie, ale za cholerę mi się nie chce.Brutal Legend dajesz.lol bzdura. Castlevanie dajesz.
Ja yebie jak mi się nie chce ogarniać tego pierdolniku po domówce
Cytat: Ivan Raikov 1989 w Maja 03, 2013, 16:17:44 pmJa yebie jak mi się nie chce ogarniać tego pierdolniku po domówce No z bolącą dupą to pewnie ciężko się poruszać
Cytat: Kert w Maja 03, 2013, 16:23:30 pmCytat: Ivan Raikov 1989 w Maja 03, 2013, 16:17:44 pmJa yebie jak mi się nie chce ogarniać tego pierdolniku po domówce No z bolącą dupą to pewnie ciężko się poruszać
Master, już dzisiaj Rakowi tłumaczyłem, że ten obrazek to manipulacja.
Cytat: maly_pinki w Maja 03, 2013, 19:11:38 pmMaster, już dzisiaj Rakowi tłumaczyłem, że ten obrazek to manipulacja.W sumie to ch** mnie obchodzi świeto flagi w Chicago i co tam się dzieje. Tak czy siak ta cała żenada z imprezą za 100tysi pńastowych na promowanie Wyborczej, Trójki i Wedla z kretyńskimi różowymi balonami "Ożeł morze" to wiocha i hejtuję całym swoim sercem. Takie obrazki faktycznie nie są przez nikogo sprawdzone, ale akurat to co było w wawie to już zdjęcie prawdziwe i swoje pokazuje. No ale darmowa reklama we wszystkich telewizjach z okazji gówna takiego jak to "święto" jest.
5.Ale bym komus zajebał..