Zjebane forum, bo wrzucam poprawnie.
Dzwonił jeszcze ktoś ale rozłączył się po 2s, sprawdziłem numer to jakieś biuro ochrony na terenach handlowych, czyli średnio ciekawa robota, stawka pewnie też mała.
Cytat: maly_pinki w Maja 28, 2013, 12:01:22 pmDzwonił jeszcze ktoś ale rozłączył się po 2s, sprawdziłem numer to jakieś biuro ochrony na terenach handlowych, czyli średnio ciekawa robota, stawka pewnie też mała.Znajomy robi w ochronie w markecie. Cały dzień siedzi z dupą przy monitorach, a z premiami dobrze ponad 2k na rękę wyciąga.
Z tego co wiem twój avatar przedstawia twoją prawdziwą twarz, prawda?
Cytat: wojteq w Maja 28, 2013, 12:16:15 pmZ tego co wiem twój avatar przedstawia twoją prawdziwą twarz, prawda?Wrong.
Z tego co wiem twój avatar przedstawia twoją prawdziwą twarz, prawda? Jeśli tak, to totalnie widzę Cie w mundurze ochroniarskim.
Ktory zjeb mi usunal posta? Slabe. Tym bardziej, ze byl normalnym postem i nie bylo powodu by go usuwac.
No to se stąd idź jak Ci się nie podoba.
Nie lapie.
Zostane z wami do konca.
Ale sie pinki zagotował gdzie przyczyna?
Cytat: CancerPL w Maja 28, 2013, 14:07:42 pmAle sie pinki zagotował gdzie przyczyna?Ja jestem wbrew pozorą całkiem spokojny, gram sobie kulturalnie w sly a post pisałem z nudów na sraczu.
Nie lapie. Czyli miales juz opinie wyrobiona w dzien mojej rejestracji? Szok Windo chcialbys. Zostane z wami do konca. Dlatego darujcie sobie tanie zagrywki i przywyknijcie. Jak bedziecie dla mnie dobrzy to i ja bede wtedy moze dla was dobry
To ja też mam na bana zapracować, czy mi w końcu usuniesz konto?