Czemu szczelajo fajerwerkami za oknem? Lupi, wiesz coś?
Pogoda w Krakowie jest super- jadę autobusem, jest 30 stopni, wracam 10 minut później- spada do 20 i leje jak z cebra. -.-
Cytat: Gerro31 w Czerwca 08, 2013, 14:49:23 pmPogoda w Krakowie jest super- jadę autobusem, jest 30 stopni, wracam 10 minut później- spada do 20 i leje jak z cebra. -.-Kraków chyba najgorsze miejsce w jakim przebywałem..zaraz po łodzi
Pewnie Raku chował się na przedmieściach, w blokowisku i był pijany, bo zestawienie Krk z Łodzią to jakieś grube nieporozumienie.
Ja stawiam, że jest po kilku piwach i szuka zaczepki.
Nie własnie zaraz jade na piwko, przy okazje zobacze tych pozorantow z ksw. Pamietacie jak sie chwalilem z kupna inkubatora do jaj jakis czas temu?Wlanie wykluły mi sie gąski Z 20 jaj tylko 7 ale i tak zajebiście. Kaczor chyba ma słabe nasienie.Teraz postawione 50 kuraków, ciekawe co z tego bedzie.
kur** nie wiem co robić i zacząłem oglądać "Miłość na wybiegu" na TVP1 Ula Grabowska <3 Dorocińskiego też lubię, więc chyba sobie obejrzę do końca hehe.
Gdzie można oglądać to ksw ?
Cytat: Straszakq w Czerwca 08, 2013, 20:49:59 pmGdzie można oglądać to ksw ? http://kibol.info/viewpage.php?page_id=2
Cytat: CancerPL w Czerwca 08, 2013, 19:57:15 pm Nie własnie zaraz jade na piwko, przy okazje zobacze tych pozorantow z ksw. Pamietacie jak sie chwalilem z kupna inkubatora do jaj jakis czas temu?Wlanie wykluły mi sie gąski Z 20 jaj tylko 7 ale i tak zajebiście. Kaczor chyba ma słabe nasienie.Teraz postawione 50 kuraków, ciekawe co z tego bedzie.U mnie 14 kurczakow z 20 jaj i jak narazie tylko 5 przepiorek z 40... ale jeszcze maja 2-3 dni wiec moze bedzie troche wiecej.