Morfi 100% racji, ale ja taki jestem. Przeciez was nie wyzywam tylko czasami pisze tak, ze wyglada jakbym cwaniaczyl, ale tak nie jest. A Windo placze jakbym nie wiem co robil. Dzis byla normalna gadka. A jak ktos naprawde mysli, ze pisze na 100% powaznie, ze wygralem jakas smieszna batalie w System Wars to... no coz
Wasza miłosna relacja z Windo to Wasza sprawa. Skoro jednemu i drugiemu odpowiada takie zaczepianie sie nawzajem to ja tam nic do tego nie mam
.
A co do pierwszej części wypowiedzi to zważ uwagę na pewien aspekt tego wszystkiego: jesteśmy w internecie teraz, a ja (tak jak i większość tu) tworzymy obraz Ciebie i tego jakim jesteś po Twoich wypowiedziach. Musisz mieć świadomość, że każdy inaczej postrzega pewne zachowania i to co czyta na tym forum. Nie kazdy jest w stanie przejrzeć Twoje zachowanie i zobaczyć że się tylko zgrywasz i robisz to na żarty a tak naprawdę jesteś super fajnym facetem, który pomaga przechodzic babciom przez ulicę.
Widzisz, razem nie dyskutujemy na tym forum, bo treść Twoich postów najczęściej dotyczy maszyn do pisania (na których gram w exclusivy, czyli Heroes of Might and Magic oraz Settlers 7) i mnie one najzwyczajniej nie interesują i często wprowadzają użytkownika w wrażenie, że o niczym innym nie potrafisz gadać na forum konsolowym poza PC. Dobra dobra ja wiem, że robisz to specjalnie czy coś żeby paru tu powkurzać, ale póki dzieje się to w odpowiednich tematach typu System Wars to nic mi do tego, szanuje Twoje upodobania. Niech to tylko dzieje się w miejscach do tego odpowiednich.