Cytat: Ryo w Lipca 22, 2013, 11:35:45 amTrasa Gdyna-Toruń w czasie 1h 15min.To teraz czekaj na pocztówkę z wakacji od Rostowskiego
Trasa Gdyna-Toruń w czasie 1h 15min.
wystarczy zdjąć rejestrację z przodu, a naklejkę nakleić tak, że zasłania ją wycieraczka. polecam
Cytat: Kert w Lipca 22, 2013, 11:56:21 amCytat: Ryo w Lipca 22, 2013, 11:35:45 amTrasa Gdyna-Toruń w czasie 1h 15min.To teraz czekaj na pocztówkę z wakacji od Rostowskiego Na bramce wyjazdowej na A1 nikt nie sapał, więc chyba nie będzie.
Cytat: svonston w Lipca 22, 2013, 12:05:43 pmwystarczy zdjąć rejestrację z przodu, a naklejkę nakleić tak, że zasłania ją wycieraczka. polecam To będzie niepewny strzał, ale zakładam, że Ryo nie zrobił takiego "myka"
Grzechu, ty prowadziłeś?
Cytat: svonston w Dzisiaj o 12:05:43 wystarczy zdjąć rejestrację z przodu, a naklejkę nakleić tak, że zasłania ją wycieraczka. polecam To będzie niepewny strzał, ale zakładam, że Ryo nie zrobił takiego "myka"
Cytat: Ryo w Dzisiaj o 12:06:58 Cytat: Kert w Dzisiaj o 11:56:21 Cytat: Ryo w Dzisiaj o 11:35:45 Trasa Gdyna-Toruń w czasie 1h 15min. To teraz czekaj na pocztówkę z wakacji od Rostowskiego Na bramce wyjazdowej na A1 nikt nie sapał, więc chyba nie będzie.A skąd oni to mają wiedzieć, skoro wezwanie do zapłaty mandatu z fotoradaru wpadnie do Ciebie dopiero po jakimś czasie?
No po długim czasie przychodzi :]
Dostałeś tak z A1?
2. Czemu nikt z was nie pomyślał o takim myku?
Zresztą naklejkę schowaną za wycieraczką też bym chętnie zobaczył.
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 22, 2013, 00:56:24 amJa raz się nieźle sparzyłem..podszedłem zagadać z dziewczyną...i tak pytam o wiek.."14"...nara...a wyglądała na więcej...W zabawkowym ją zagadałeś?
Ja raz się nieźle sparzyłem..podszedłem zagadać z dziewczyną...i tak pytam o wiek.."14"...nara...a wyglądała na więcej...
ale wysoki sądzie przysięgam że wyglądała na 18 przynajmniej.
PC umiera.
Jadłeś, słyszałeś czy bekę ciśniesz? Ja właśnie wyczytałem w książce Wojciechowskiej i średnio to apetyczne trochę, ale zawsze lepsze niż gałka oczna, bycze jądra albo odnóża pająka smażone w głębokim tłuszczu.
No u nich świnie morskie to jak u nas kury. Hoduje się to po to, żeby żreć.
Cytat: Gerro31 w Lipca 22, 2013, 16:48:09 pmJadłeś, słyszałeś czy bekę ciśniesz? Ja właśnie wyczytałem w książce Wojciechowskiej i średnio to apetyczne trochę, ale zawsze lepsze niż gałka oczna, bycze jądra albo odnóża pająka smażone w głębokim tłuszczu.ksiązka wojciechowskiej co kolejne seksi mama cichopek?Cytat: svonston w Lipca 22, 2013, 16:54:00 pmNo u nich świnie morskie to jak u nas kury. Hoduje się to po to, żeby żreć.A te Twoje próbowałeś duże są? Na ruchanie slyszalem za małe ale może zjeśc mozna?
A te Twoje próbowałeś duże są? Na ruchanie slyszalem za małe ale może zjeśc mozna?