Cytat: Iras w Lipca 29, 2013, 16:49:07 pmWysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2Weź to wywal.Wysłane z mojego iPhone 5S przez Tapatalk 2
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2
Wyje**ć ajermaksy, kupić ecco i stopy przestaną je**ć.
Ból dupki?Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2Wysłane z mojego Lenovo Z570 przez Chrome
Następny... Pisałem kur**, że mam błąd w tapatalku. Usuwałem podpis ręcznie edytując posta, ale jak się masterek w ciągu kilkunastu sekund musiał dojebać, to pier**lę, już się nie będę kłopotać.Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2
Cytat: svonston w Lipca 27, 2013, 12:21:29 pm1700 bez systemu za laptop do internetu. niektórzy chyba na głowę upadliJesteś żydem?
1700 bez systemu za laptop do internetu. niektórzy chyba na głowę upadli
Głąby
Ch*j wam w dupę!
Ból dupki?Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2
Jeśli nie są ecco to śmietnik. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2
Cytat: Master_666 w Lipca 29, 2013, 16:50:04 pmCytat: Iras w Lipca 29, 2013, 16:49:07 pmWysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2Weź to wywal.Wysłane z mojego iPhone 5S przez Tapatalk 2A spier... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2
Podejrzewam, że jakby był ze wszystkimi jeden na jeden to jakaś by się zgodziła. Pani z około 50 sekundy moooocno się wahała Poza tym pytał tylko w miarę ładne. Gdyby trafił na jakąś brzydką desperatkę to by mu nie odmówiła bankowo.
Potem z Rock'n'rolli dajesz.
auto zgasło mi tylko 2 razy i nikt nie trąbił....
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 30, 2013, 11:04:49 amauto zgasło mi tylko 2 razy i nikt nie trąbił....Bo jechałeś eLką, jakby to był nieoznakowany wóz, zrobiliby Ci klaksonem piękny koncert.
Straszną ochotę pogiercować mam