No i ch**, trzeba zamówić 80. Mam nadzieję, że nikt zaraz z 90 nie wyskoczy
elo
Gimbaza
Dzień chujnia. Dopadło mnie uczucie, że jestem gównem
Elo
Mówisz o czwartym wymiarze?
Cytat: Morfi w Sierpnia 01, 2013, 10:20:51 amEloMorfi, słucham ostatnio popołudniami radiowej Czwórki, leci tam audycja (za dużo napisane, raczej "wiadomości/bieżące wydarzenia") dla graczy i biorąc pod uwagę Twoją Rozgryffkę uważam, że poziom tam prezentowany wcale nie jest wysoki, do tego bez growej muzyki na poziomie. Liczy się przede wszystkim dynamizm w wypowiedzi, ale walniesz ze 2 Tigery przed i będzie dobrze. Może powinieneś uderzyć w kierunku Polskiego Radia?
Przeszło ze mnie ne Ciebie? ;p
Cytat: svonston w Sierpnia 01, 2013, 10:30:07 amMówisz o czwartym wymiarze?O, możliwe.
Cytat: inż. windomearl w Sierpnia 01, 2013, 10:12:19 amPrzeszło ze mnie ne Ciebie? ;pTaka dwudniowa zwiecha, głównie przez robotę. Poza tym pedalskie żarcie, ćwiczonka i TLoU na proposie.
Cytat: Kert w Sierpnia 01, 2013, 10:43:53 amCytat: svonston w Sierpnia 01, 2013, 10:30:07 amMówisz o czwartym wymiarze?O, możliwe.Z tym, że to żaden program dla graczy. Po prostu są newsy o ogólnopojętych nowinkach technologicznych, a gry to chyba tylko na smartfony/tablety.
Cytat: svonston w Sierpnia 01, 2013, 10:53:15 amCytat: Kert w Sierpnia 01, 2013, 10:43:53 amCytat: svonston w Sierpnia 01, 2013, 10:30:07 amMówisz o czwartym wymiarze?O, możliwe.Z tym, że to żaden program dla graczy. Po prostu są newsy o ogólnopojętych nowinkach technologicznych, a gry to chyba tylko na smartfony/tablety. Ostatnio jak słuchałem było o PS4, Xbone, GTA V, jakichś grach na PC, coś o TLoU. Zwykle wygląda to tak, że główny prowadzący zapowiada "nowości ze świata gier" i wbija ten radiowiec, który przejmuje na kilka(naście) minut antenę, żeby poopowiadać o - patrz zdanie pierwsze. Nic specjalnego.
Jeszcze jedno słowo i wychodze, nie bede z tobą grać!!!
Ludzie mi nie przeszkadzają. Bardziej chodzi mi o czystość wody i samego ośrodka (wybieram się do Gródka nad Dunajcem). W zeszłą niedzielę byłem na Sielpi i tam dopiero było ludzi. Ciężko było znaleźć wolne miejsce na plaży. Tyle, że byłem w niedzielę, więc spodziewałem się tłumów. Teraz jadę w piątek, bo może nieco mniej będzie wczasowiczów.