Może bym też coś u buka zaczął grać... Ale wciąga to strasznie.
Wyglaa jakby na jednym dysku było 5 kopii tego samego filmu w różnych wydaniach. OV 5.1 i 7.1 i jakieś RTG. No ale to w końcu 4k rozdziałka. Szmajdzik coś mówił chyba, że takiej w kinach nie ma? Ale już nie pamiętam, Iras pewnie lepiej wie o co to chodziło
Kupiłem za 1$ pack Humble Bundle z Dead Space I, Dead Space III, Crysis 2, Medal of Honor, Mirrors Edge i Burnout Paradise i na każdego mam po dwa key-e - Orginowy i Steamowy. Jak używam np. Crysis 2 steamowego, a Orignowego jeszcze nie użyłem to gdybym komuś dał Orginowego to na steamie nadal będzie mi gra działać czy już nie? Trochę bez sensu jeśli nie, bo steam i orgin to dwa inne systemy...
Wziąlbym simsy
O co chodzi z tymi grami EA, wprowadźcie mnie na szybko, bo za dolca jak pisze wastedguy to tanio.Edit: OK, już wiem. Głupio tak wpłacać mało piniędzy na akcje charytatywne. Damn, muszę więcej.
Odpicuj swoje PlayStation®3Już teraz pobierz z PlayStation®Store swój darmowy dynamiczny motyw PS4 na PS3™ i nadaj swojemu menu XMB™ nowy, wspaniały wygląd.