kur**, nie dało się wczoraj spokojnie przejść wieczorem po Krk, bo pełno dresów po derbach.
Pierwszy raz mam tak dziwne objawy po alko, że chyba wykituję. Nie wiem, co się dzieje, czy to przez zmęczenie, czy co, ale no wypiłem nie jakoś hiper dużo, ale połączyłem i dziś jest baaardzo dziwnie. Telepie mną (dłonie jak u schorowanego starca), szybko bije serce, pocę się, mam tak sucho w ryju, że bułka popita herbatą przykleja mi się do podniebienia... Czy ja umrę?
HYPE jest OGROMNY, ale konsola lezy pod TV na slunsku, w dodatku wole poczekac na lepsza wersje na PS4.
Wy juz macie te wszystkie przyjemnosci za soba, a na mnie jeszcze ta cala zajebistosc czeka.
Duszona kapusta czerwona, twistosy, bułka czosnkowa z Lidla z upgrade'm czosnku polskiego z mojej strony, pepsi, winogrona, jajecznica z chilli i ogólnie kur** PRZESYT, sporo syfu i żle.
Różne opinie... oloPrzepiękna grafika, fenomenalna fizyka, klasyczny mocny humor Rockstar, 3 postacie, przełączanie między bohaterami, 69 misji w wątku fabularnym, dodatkowe misje, kupowanie nieruchomości, podwodny świat, latanie samolotami, ogromny obszar. Warto, że ja pier**lę. Za 199 zł jest w Auchan na przykład.
Dlaczego nie gracie? Przecież to świetny sandbox.
Cytat: Ryo w Września 22, 2013, 23:02:27 pmDuszona kapusta czerwona, twistosy, bułka czosnkowa z Lidla z upgrade'm czosnku polskiego z mojej strony, pepsi, winogrona, jajecznica z chilli i ogólnie kur** PRZESYT, sporo syfu i żle.A co z dietą?
Nigdy fanem GTA nie byłem (w sumie żadnej części nie przeszedłem), ale przez ejakulacje w temacie chyba się skuszę. Zapewne dopiero jak dupera pojedzie, co bym miał spokój i czas na granie. Do tej pory ogarnę inne giery, w tym właśnie Transformersy na odstresowanie.
Cytat: svonston w Września 22, 2013, 23:47:20 pmRóżne opinie... oloPrzepiękna grafika, fenomenalna fizyka, klasyczny mocny humor Rockstar, 3 postacie, przełączanie między bohaterami, 69 misji w wątku fabularnym, dodatkowe misje, kupowanie nieruchomości, podwodny świat, latanie samolotami, ogromny obszar. Warto, że ja pier**lę. Za 199 zł jest w Auchan na przykład.Sam nie wiem. To co napisałeś, to zbyt mało aby mnie przekonać.Może jak wejdzie do Essentials za 79zł.
gdybym miał się skusić na 1 tytuł w tym roku, to wybrałbym GTA5 zamiast TLOU
Cytat: tytacz w Września 22, 2013, 23:49:40 pmCytat: svonston w Września 22, 2013, 23:47:20 pmRóżne opinie... oloPrzepiękna grafika, fenomenalna fizyka, klasyczny mocny humor Rockstar, 3 postacie, przełączanie między bohaterami, 69 misji w wątku fabularnym, dodatkowe misje, kupowanie nieruchomości, podwodny świat, latanie samolotami, ogromny obszar. Warto, że ja pier**lę. Za 199 zł jest w Auchan na przykład.Sam nie wiem. To co napisałeś, to zbyt mało aby mnie przekonać.Może jak wejdzie do Essentials za 79zł.Dobry troll
Cytat: Kert w Września 22, 2013, 23:56:35 pmCytat: tytacz w Września 22, 2013, 23:49:40 pmCytat: svonston w Września 22, 2013, 23:47:20 pmRóżne opinie... oloPrzepiękna grafika, fenomenalna fizyka, klasyczny mocny humor Rockstar, 3 postacie, przełączanie między bohaterami, 69 misji w wątku fabularnym, dodatkowe misje, kupowanie nieruchomości, podwodny świat, latanie samolotami, ogromny obszar. Warto, że ja pier**lę. Za 199 zł jest w Auchan na przykład.Sam nie wiem. To co napisałeś, to zbyt mało aby mnie przekonać.Może jak wejdzie do Essentials za 79zł.Dobry troll Za dużo?
Wpadniesz z tą wódką za Dogmę to sobie pośmigasz po LS
Cytat: tytacz w Września 23, 2013, 00:04:37 amCytat: Kert w Września 22, 2013, 23:56:35 pmCytat: tytacz w Września 22, 2013, 23:49:40 pmCytat: svonston w Września 22, 2013, 23:47:20 pmRóżne opinie... oloPrzepiękna grafika, fenomenalna fizyka, klasyczny mocny humor Rockstar, 3 postacie, przełączanie między bohaterami, 69 misji w wątku fabularnym, dodatkowe misje, kupowanie nieruchomości, podwodny świat, latanie samolotami, ogromny obszar. Warto, że ja pier**lę. Za 199 zł jest w Auchan na przykład.Sam nie wiem. To co napisałeś, to zbyt mało aby mnie przekonać.Może jak wejdzie do Essentials za 79zł.Dobry troll Za dużo?Zdecydowanie. Więcej, niż symbolicznej złotówki na Twoim miejscu bym za to nie dał. Obniżyłbyś tylko swoje standardy.
JA TEZ NIE GRAM BO GRAM W DOBRE GRY NA VICIEA nad transformersami sie mocno zastanawiam