(a z tego, co piszesz masz go mało)
I do hejterów Dead Space 2 - nie mówcie mi, że to zwykła strzelanka! Gra jest wypas, klimat pierwszorzędny i nigdy nie narzekam na duży zapas amunicji, musząc się liczyć z każdym nabojem.
Cytat: Kert w Listopada 28, 2013, 11:10:02 am(a z tego, co piszesz masz go mało)Czasu to ja mam, tylko nie zagrywam się tak jak dawniej. I do hejterów Dead Space 2 - nie mówcie mi, że to zwykła strzelanka! Gra jest wypas, klimat pierwszorzędny i nigdy nie narzekam na duży zapas amunicji, musząc się liczyć z każdym nabojem.
Słyszałem, że w DS1 jest jakiś bug, który sprawia, że nie da się przejść dalej gry. Wiecie coś o tym? Kumpel mi mówił, że trafił na coś takiego i porzucił grę, bo musiałby zaczynać od nowa.
Cytat: Wojtq w Listopada 28, 2013, 11:41:39 amSłyszałem, że w DS1 jest jakiś bug, który sprawia, że nie da się przejść dalej gry. Wiecie coś o tym? Kumpel mi mówił, że trafił na coś takiego i porzucił grę, bo musiałby zaczynać od nowa. Grę ukończyłem kilkakrotnie oraz wycalakowałem i ani razu nie przytrafił mi się taki "bug"
Logika to zajebisty przedmiot. W ramach ćwiczeń mamy przeprowadzić potyczkę słowną z przeciwnikiem na podany temat. Jutro połamią się kości
Słyszałem z potwierdzonych źródeł, że SONY bardzo mocno trzyma terminów.
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 28, 2013, 10:13:05 amSłyszałem z potwierdzonych źródeł, że SONY bardzo mocno trzyma terminów.Potwierdzam. Jednak dopiero jutro
Cytat: juve26 w Listopada 28, 2013, 12:56:30 pmLogika to zajebisty przedmiot. W ramach ćwiczeń mamy przeprowadzić potyczkę słowną z przeciwnikiem na podany temat. Jutro połamią się kości Elo juve jak się odnajdujesz na tym wydziale? Jestem tam co poniedziałek i zawsze mam wrażenie że robię powrót w czasie do gimnazjum
Powodzenia.
To nie to samo Zobaczymy... powalcze pod Saturnem, ale z tego co czytalem to pod Arkadia byla masakra wiec nie licze na wiele :<
Maciuś się umawia i ma WYŁĄCZONY TEL