http://filing.pl/66-rzeczy-ktore-kazdy-mial-w-dziecinstwie-ale-juz-o-nich-zapomnial/
Dlaczego włączył mi się stary fejs? Mam czat po lewej stronie i ogólnie ten starszy wygląd.
Bawił się kto tym futrzastym furbym czy jak mu tam ? Planuje chrześnicy kupić, ale jak tak patrze na youtube, to trochę przeraża mnie ta zabawka
Do happy meala to dawali ci jakąś pierdołę, bo te zabawki niby reagują na otoczenie i takie tam.
Cytat: Moldar w Grudnia 14, 2013, 18:07:26 pmDo happy meala to dawali ci jakąś pierdołę, bo te zabawki niby reagują na otoczenie i takie tam.chu** to warte, za tą kasę to lepiej konsolę do gier kupić. Sam Furby jest zabawką niezwykle ograniczoną jak na taką cenę.
furbym
Cytat: Snake_Plissken w Grudnia 14, 2013, 21:25:16 pmCytat: Moldar w Grudnia 14, 2013, 18:07:26 pmDo happy meala to dawali ci jakąś pierdołę, bo te zabawki niby reagują na otoczenie i takie tam.chu** to warte, za tą kasę to lepiej konsolę do gier kupić. Sam Furby jest zabawką niezwykle ograniczoną jak na taką cenę.Myślałem aby jej kupić Wii, ale poza Minecraftem w nic innego nie gra
Cytat: Moldar w Grudnia 14, 2013, 21:41:51 pmCytat: Snake_Plissken w Grudnia 14, 2013, 21:25:16 pmCytat: Moldar w Grudnia 14, 2013, 18:07:26 pmDo happy meala to dawali ci jakąś pierdołę, bo te zabawki niby reagują na otoczenie i takie tam.chu** to warte, za tą kasę to lepiej konsolę do gier kupić. Sam Furby jest zabawką niezwykle ograniczoną jak na taką cenę.Myślałem aby jej kupić Wii, ale poza Minecraftem w nic innego nie gra Kup jej TO