Cześć Ryo, dzisiaj obadowywuje sobie demko LOS 2
Cytat: Morfi w Grudnia 16, 2013, 13:53:21 pmCześć Ryo, dzisiaj obadowywuje sobie demko LOS 2 Pierwszy niż Kert Obadowywuj, bo jest pięknie Ja dzisiaj postaram się wbić na Killzone, bo sobotnia impreza przeciągnęła mi się o 25h
Ma ktoś TV Samsung SMART TV? mam 3 damrowe kody na 5 "hitów filmowych" w IPLI z cinemacity. hce ktoś? Podobno tylko na tv smasung smart tv działa, więc chyba Tomasz ma taki... Macie i przetestujcie:SJFMPEECC3 95HTGXWCC5F6594KGCC9
Gdybym z miejsca nie został brutalnie posądzony o hipsterstwo przy paradowaniu z discmanem to od razu bym go kupił. Boję się jednak presji społecznej.
Cytat: Lupi w Grudnia 16, 2013, 19:50:30 pmGdybym z miejsca nie został brutalnie posądzony o hipsterstwo przy paradowaniu z discmanem to od razu bym go kupił. Boję się jednak presji społecznej.I tak już teraz wyglądasz jak hipster.
Cytat: Lupi w Grudnia 16, 2013, 19:50:30 pmGdybym z miejsca nie został brutalnie posądzony o hipsterstwo przy paradowaniu z discmanem to od razu bym go kupił. Boję się jednak presji społecznej.Nie robisz czegoś bo się boisz o posądzenie o hipsterstwo. Wiesz co to znaczy? hihihi
Cytat: +Centylion+ w Grudnia 16, 2013, 22:05:19 pmCytat: Lupi w Grudnia 16, 2013, 19:50:30 pmGdybym z miejsca nie został brutalnie posądzony o hipsterstwo przy paradowaniu z discmanem to od razu bym go kupił. Boję się jednak presji społecznej.Nie robisz czegoś bo się boisz o posądzenie o hipsterstwo. Wiesz co to znaczy? hihihiŻe znowu podświadomie bronię Islamu?
A ktoś Ci każe? Poza tym, po ch** to krasnal brode nosi.
Discman jest wiekszy od mp3.
10:38:01
poranka
?