Jeśli to Ty to mamy identyczne włosy Chujnia ni to ułożyć ni to uczesac. Drobne i delikatne, jak mnie to wkur**a
Drobne i delikatne
Guma do włosów powinna dać rade lub nożyczki.
Jesteś znany z najeby wsiurze
Cytat: CancerPL w Stycznia 12, 2014, 16:52:26 pmDrobne i delikatneJacy ludzie takie włosy
Raku, nie chce być niemiły, ale AC/DC zna każdy i nie jest to zen muzycznego ogarnięcia.
Jak chlać, to gdzieś stacjonować, bo ja mam biedę z nocnymi i nie będę miał jak wrócić. A na pewno przez najbliższy czas weekendy odpadają.
Lem jednak nieładny, nie będzie więcej komplementów z mojej strony.
nie dajcie sobie wmowic, ze Lem to samiec aplha. Nie mogl zmeczyc jednego piwapodczas gdy ja i Morfi wypilismy dwa i jadl kebsa z samym lagodnym sosem. Poza tym jest chudszy i nizszy ode mnie.
A i ten Level Up rozumiem, że jest barem w klimacie grania, tak? Jak to wygląda? Przy każdym stolik tv z konsolą, czy jakieś losowo porozrzucane standy? Zainteresował mnie ten pomysł.
Jak kupiłem przedmiot i poprosiłem o dostawę do paczkomatu, to dostanę sms z sekretnym ciągiem znaków, który umożliwi mi otworzenie skrytki? Również dostanę sms, że paczka jest już do odebrania?
Cze.
Cytat: Marins w Stycznia 13, 2014, 08:56:28 amCze.haha
Ja wbiję po meczu szczypiornistów. Jeżeli wcześniej nie dostanę oczopląsu od boiska
Dzień dobry.Cytat: CancerPL w Stycznia 12, 2014, 16:52:26 pmJeśli to Ty to mamy identyczne włosy Chujnia ni to ułożyć ni to uczesac. Drobne i delikatne, jak mnie to wkur**a Dobrze że ja nie mam takich lewackich włosów.