Bo w google nie znalazłem
Cze.
o znowu ja, sorry Jino komu jak komu ale Tobie takiego świństwa robić nie chciałem
nie kłam
Nie czaje ostatniej misji w kz.
Praca dla Promotora w charakterze Doradcy Handlowego w Media lub Saturn- Praca na pół etatu – 80 godzin miesięcznie, głównie w weekendy ale nie tylko.- Możliwość elastycznego układania harmonogramów pracy (jednak minimum 3 weekendy w miesiącu + praca w tygodniu tak aby przepracować 80h).- Wypłata - 800 brutto podstawa,- Premia - 1200 brutto za osiągniecie wyznaczonego na sklepie targetu (poziomu sprzedaży). Po przekroczeniu targetu bonus WZRASTA. Za osiągniecie targetu poniżej wyznaczonego poziomu (co przy pełnym zaangażowaniuw pracę raczej nie powinno się zdarzyć) – bonus jest przyznawany proporcjonalnie do wyników (tak więc zawsze bonus jest wypłacany, jednak jego wysokość uzależniony jest od wkładu w pracę).- Kolejna premia 1200 brutto – premia lojalnościowa po przepracowaniu 6 miesięcy.- dodatkowe bonusy od sprzedaży uzależnione do danej promocji (bonusy kwotowe np. za sprzedaż danego asortymentu).- pakiet szkoleń produktowych i z technik sprzedaży – podnoszących kwalifikacje