Songbird <3
Ja ogram nowe Transy, spróbuję skończyć Puppeteera i z chęcią obadam Stridera na PS4.
Dong skill lvl over 3400
Żenujący poziom dyskusji internetowo-forumowej. Nie gadam z Wami wyborcy cyrku palikota.
Cytat: Ryo w Lipca 03, 2014, 14:19:47 pmDong skill lvl over 3400 Jako ukryty wyborca panny grodzkiej zapytam- ile jest punktów za walenie konia pod zdjęcie własnej dupy?
Pytanko z innej bedczki. Czy to prawda, ze chłopiec wytnie sobie 3 żebra to w 90\5 bedzie sam sobie mógł robić loda?
Cytat: CancerPL w Lipca 03, 2014, 14:44:47 pmPytanko z innej bedczki. Czy to prawda, ze chłopiec wytnie sobie 3 żebra to w 90\5 bedzie sam sobie mógł robić loda?Żadnej koleżanki na wiosce nie zostało, że chcesz takie rzeczy robić???
Cytat: Devilek w Lipca 03, 2014, 08:15:53 amKupiłem sobie płytę w niedzielę za 45 zł i zapłaciłem kartą a empik mi kasy z konta jeszcze nie ściągnął, co Ty na to Snake ? Zbliżeniowo zawsze ściąga z opóźnieniem. BTW... Dzień dobry!
Kupiłem sobie płytę w niedzielę za 45 zł i zapłaciłem kartą a empik mi kasy z konta jeszcze nie ściągnął, co Ty na to Snake ?
Własnie sprawdziłem, brakuje mi centymetrów jakie mam od kciuka do palca wskazującego w szpagacie