Rodzaje wizerunków z punktu widzenia firmy:a) obiektywnyb) subiektywnyc) niegatywny
master, mam nadzieję, że w gabinecie będziesz miał kalkulator, bo trochę żal, jak się patrzy na te twoje "wyliczenia"
Ciekawe ile hajsu dają za odcinek rozmów w toku ze wiara robi z siebie takich debili. Ogólnie siedzę na l4 mam tu dostęp do paru kanałów wiec czasem oglądam i nie wierzę co w tej telewizji się odpierdala. Myślę że już bardziej żenujących rzeczy puszczać nie mogą.
Ej a idzie jakoś ustawić w taptalku żeby z automatu wchodził na ostatnią stronę wątku?
Przyślijcie karetkę, on będzie jej potrzebował - powiedział dzwoniąc na pogotowie 35-letni mężczyzna, który przyłapał na gorącym uczynku 18-letniego chłopaka, który wykorzystywał seksualnie jego 11-letniego syna. Mężczyzna pobił pedofila i oddał go w ręce władz. W związku z pobiciem nie postawiono mu żadnych zarzutów. Jak powiedziała policja, "reagował tak, jak reagowałby każdy ojciec".
http://www.tvn24.pl/przylapal-pedofila-gwalcacego-jego-syna-pobil-go-i-oddal-policji-nie-bedzie-scigany,452244,s.htmlCytujPrzyślijcie karetkę, on będzie jej potrzebował - powiedział dzwoniąc na pogotowie 35-letni mężczyzna, który przyłapał na gorącym uczynku 18-letniego chłopaka, który wykorzystywał seksualnie jego 11-letniego syna. Mężczyzna pobił pedofila i oddał go w ręce władz. W związku z pobiciem nie postawiono mu żadnych zarzutów. Jak powiedziała policja, "reagował tak, jak reagowałby każdy ojciec".Nie ma zarzutów dla ojca, imię i nazwisko pedo udostępnione. Szkoda, że w naszym państwie by to nie przeszło.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Grześ grasz w Halo Destiny dzisiaj?