Co tu się robi
I SzmajdzikI blancjaone
A kto ma go znać niby? Przecież on tu się udzielał krótko, mieszka z 60 kilosów ode mnie, mam podjechać i mu je**ąć? Czy zapytać go tylko o ch** mu chodzi? A może Lema wypuścimy na niego, pakuje coś tam to się sprawdzi.
Cytat: tytacz w Września 18, 2014, 07:33:19 amTo już tylko nakimushi został, ale on raczej nie będzie chciał wracać Mikes, Music, Ibra, Derek, Ufo, Desser, Setezer, Zombie, Blancjaone, Trusio i pewno jeszcze od groma innych?
To już tylko nakimushi został, ale on raczej nie będzie chciał wracać
A może Lema wypuścimy na niego, pakuje coś tam to się sprawdzi.
Z lemem jestem na tak.
Cytat: Wooyek w Września 21, 2014, 00:42:32 amA może Lema wypuścimy na niego, pakuje coś tam to się sprawdzi.Cytat: Iras w Września 21, 2014, 00:46:23 amZ lemem jestem na tak.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: svonston w Września 18, 2014, 09:01:57 amCytat: tytacz w Września 18, 2014, 07:33:19 amTo już tylko nakimushi został, ale on raczej nie będzie chciał wracać Mikes, Music, Ibra, Derek, Ufo, Desser, Setezer, Zombie, Blancjaone, Trusio i pewno jeszcze od groma innych?Jaki czas powrotów czy co? Miałem się uczyć, więc mówię - wejdę zobaczyć czy GO istnieje. Pierwszy raz od roku chyba. Patrzę po prawej, Wór jest, klikam, a tu ciągle te same mordy.
Hubi jeszcze
Kurde, jednak słaba jakość jest. Nie zauważyłem wcześniej.
Wykop - kuc alert!
Cytat: blancjaone w Września 21, 2014, 19:47:34 pmWykop - kuc alert! lolwczas.
Cytat: Lem++ w Września 21, 2014, 19:54:13 pmCytat: blancjaone w Września 21, 2014, 19:47:34 pmWykop - kuc alert! lolwczas.Jak ostatnio się tu logowałem, Svon na bank nie miał wykopu na telefonie.
Niby normalnie na Polsacie ma być przynajmniej tak mówi program tv na wp
Jesteś z bojówki PO?
Mecz otwarcia byl na narodowym DAUNIE
Cytat: svonston w Września 21, 2014, 20:06:59 pmJesteś z bojówki PO? Młodzi gniewni SLD