Jeszcze tylko dwa schabowe z rana:Matka mówi do dresa:- Masz coś co prania?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)- Pranie jest w porządkuDlaczego choinka nie jest głodna?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Bo jodła
bo coraz więcej jest aktów przemocy w polskich domach. Ba, coraz więcej dzieci cierpi na CHOROBY PSYCHICZNE, BO MATKĘ STARY NAPIERDALA ALBO SIĘ PUSZCZA SIĘ Z JAKIMŚ GACHEM.
Dobra, zaczynam przygodę z Ni no Kuni. Zobaczymy, czy siądzie.
Nie, chyba tak po prostu jest.
Cytat: svonston w Grudnia 14, 2014, 13:59:47 pmDobra, zaczynam przygodę z Ni no Kuni. Zobaczymy, czy siądzie.Grzesiu, wzywam cię. Co jakiś czas zanikają mi głosy w dialogach, mam tylko tekst, postacie ruszają mordami, ale nie mam dźwięku bohaterów. Zarówno na japońskim dubbingu, jak i na angielskim. Instalować od nowa (nie pamiętam, czy się instaluje w sumie)?
First I went to my PS3 sound settings, changed the multidirectional sound to 2 channels. I then went into the audio sound setting menu within that menu. I selected my input setting (for me HDMI) and then chose manual. Here's where it gets interesting! It had selected a ton of check boxes on the list that appears. So I unchecked everything and set only the 2 Ch. boxes. And lo and behold I booted the game up and BAM, there is now voice acting. Hope this can help anyone else, if any, that are having this issue.
klientka goli łeb za żetony http://showup.tv/12grudnia
Jest wszystko poprawnie nie wiem co to odpierdala tak czy inaczej-
A ja czekam na cebula version Ni no Kuni, bo tak tanio już sprzedają tą gierke po promocjach, że tylko do plusa im zostało wrzucić Dzień dobry
pozwoli rozgonić chmury