Nie przesadzaj z tą grafiką Wiesława na Xbonera. Sprawa wygląda jak w przypadku Kryzysa Trzeciego. Ni jak nie idzie przyrównać togo do wersji na (mocarnego) PC, ale w ostatecznym rachunku - w stosunku do tego jaką moc poprzednia generacja przedstawiała - to była jedna z najlepiej wykonanych gier. Szkoda, że Juras nie ma poprzedniego xa. Wrzuciłby tu takie zdjęcia z Wieśka Dwa, że nie pozostawałoby nic innego, jak się rozpływać (ostatnio jak przedstawił z Jurney i Inkwizycji fotki, to ludzi nie mieli pojęcia z jakiej platformy pochodzą, a jeden nawet stwierdził, że są podrasowane).
Wybacz kolego, być może trochę przesadzam, ale nie podobała mi się grafa tak jak innym. Na wstawkach ok git, ale jak wyszedłem na zewnątrz i spojrzałem na mega ubogie otocznie, tekstury N64, pikseloze, zęby to niestety nie mogłem grać dalej. Być może później jest lepiej i trochę żałuje, że nie sprawdziłem bo giera zapowiadała się nad wyraz dobrze.
Crysis 3 identyczna sytuacja, jak zobaczyłem tragicznie wyglądający etap pierwszy na statku to zwątpiłem.
Na szczęście później już było lepiej wizualnie.
Grę ukończyłem, ale do dwójki się nie umywa. Dwójka była równa graficznie od początku do końca a trójka raz tragicznie raz ładnie.
Do miana najładniejszej giery na konsolach bym jej na bank nie zaliczył. Na Piecu to co innego, ponieważ oprawa tam kosi.
Widać, że trójka była robiona bardziej pod Pieca a nie jak dwójka pod konsole.