Becet ma racje.
Znawcy od siedmiu boleści
Gmeru to też taki gracz jak z koziej dupy trąba.
5000G punktów to tylko potwierdza.
Raczej ekipa inżynierów z KKW z prototypem najnowszego tv nie odwiedza byle redakcji, byle testerów. Taki Gmeru nie musiał ograć 96% wychodzących gier, nie ukończył jeszcze Gearsów4, ale grał w nie na tv za kilka(naście) tys. a nawet na CZ950 za 40tys. zł. Zatem posiada rozległą wiedzę w segmencie obrazu . W redakcji może sobie ustawić kilka tv z różnych półek obok siebie, włączyć dany film/grę i widzi co jak się sprawuje, do tego dochodzą wszelakie pomiary. A błąd może zdarzyć się każdemu.
Nie ma też co dyskredytować go jako gracza z tytułu osiągnięć. Ponieważ idąc tym tropem - chyba uważasz siebie za gracza, a wg listy sporządzonej na GO masz dziesiąte miejsce z dorobkiem niespełna dwudziestu tys. ptk. Ja natomiast mam na PSN ponad dwieście tys. Czyli co, ja jestem graczem, a ty już nie, ponieważ masz ponad jedenaście razy mniej osiągnięć Po prostu w mniej gier grałeś. Tyle.
I co z tego, że ich tam odwiedzają jak takie proste błędy obaj znawcy popełniają. Udało im się zrobić taki portalik jak wchodziła era hd i tyle. Żadni to dla mnie znawcy.
Np. jak można porównywać ilość nitów pomiędzy sdr a hdr skoro hdr bezpośrednio z automatu ma podświetlanie i kontrast na maxa i porównywać to na trybie gra czy kino gdzie owe wartości są sporo mniejsze np. podświetlanie 3/10 sdr a w hdr 10/10. A pseudo znawcy latają z tym łapaczem nitów i podniecają sią większą wartością jasności w hdr
Wystawili płynność W829 10/10 a mój tv z 2009 roku jedzie go jak chce. Sam nawet Gmerek później się przyznał mi, że jednak Samsung ma dużo lepszą płynność. No to kur** jak oceniają i testują
No i ten teksty jego poniżej 4k nie schodzę
Co do tej wartości jako gracza hehe jakbym Sylwek tak zliczył wszystko tzn. dwa konta na psn (jedno wyjebałem) + 3 konta na Xboxach to prawdopodobnie miałbym więcej tego wszystkiego niż Ty
Dla mnie 5000G to ilość wręcz śmieszna to tak jakby gość koło 10-15 gier zaliczył przez hmm 8-9 lat lub w tym czasie 5 scalakował.