Ja raz się naciąłem i kupiłem taką cyfrówkę z allegro bo myślałem że to będzie kod. Koleś z allegro oddał w końcu kasę bo postraszyłem go negatywem. Zaraz poszukam i załącze wam maila od niego z instrukcją jak to działa.
I mam. Hasło i login skasowałem, chociaż pewnie i tak już nie działają.
"Podaje instrukcje i dane do ściągnięcia AC4 BLACK FLAG SE PL PS4:
1. Należy włączyć konsolę, pojawia się wybór użytkowników. Należy wybrać opcję: "Nowy użytkownik" / Jeżeli konsola jest już włączona należy wybrać z menu konsoli ostatnią zakładkę "zasilanie" kliknąć ją i wybierać opcję: "Wyloguj się z PS4" i pojawi się komunikat "wciśnij przycisk PS, aby użyć kontrolera", należy go wcisnąć następnie pojawia się wybór użytkowników. Należy wybrać opcję: "Nowy użytkownik"
2. Następnie po wybraniu "Nowy użytkownik" > "Utwórz użytkownika". Pojawi się umowa licencyjna, należy kliknąć "Akceptuję"
3. W następnym oknie "PSN: uniwersalna przepustka do niezrównanej rozrywki" wybierz opcję: "pomiń"
4. W kolejnym oknie: "dane do twarzy" wybierz opcję "pomiń" (pojawia się jeżeli posiadasz podłączoną kamerę)
5. Pokaże się komunikat "Witamy w Playstaion 4", wybierz "ok"
6. Zostaniesz przekierowany do głównego menu PS4, Wybierz pierwszą zakładkę od lewej "PlayStation Store" (z zakładki co nowego należy dać w górę i raz w lewo) Pojawi się nowe okno
Zostaniesz poproszony o podanie identyfikatora wpisu (Adrese-mail) (L) i hasła (P):
L: XXXXXXXXXXXXXX
P: XXXXXXXXXXXXXXXX
Następnie po wpisaniu L i P kliknij ostatni przycisk po prawej stronie: "Wpisz się"
7. W kolejnym oknie pojawi się Pytanie: "Czy chcesz aktywować ten system jako swoje podstawowe PS4?" należy wybrać opcję: "Aktywuj" (jest to bardzo ważne, jeżeli pomylisz się i wybierzesz "Nie aktywuj" gra nie będzie działać)
8. Pojawi się okno informujące ze na tym PS4 zostały zapisane Twoje informacje wpisu do sieci PSN, klikamy "OK"
9. Zostaniesz przekierowany do sklepu PS Store (opcjonalnie może pojawić się informacja że sklep zawiera informacje zarówno w języku polskim jak i angielskim i pytanie czy chcesz kontynuować, kliknij "Tak"). Wybierz 2 lub 3 (w zależności od wersji sklepu) zakładkę od dołu w pionie o nazwie: "Biblioteka/Library"
10. Kliknij na ikonę gry i w kolejnym oknie wybierz opcję "Pobierz". (Gra zostanie dodana do kolejki pobierania). Klikając z tego miejsca raz w prawo i dwa razy w dół kliknij na ikonę dodatki, po wejściu w nią pobierz dodatki
11. Zamknij PlayStation Store klikając przycisk "kółko na padzie" aż wyjdziesz do menu głównego.
12. Teraz należy przełączyć się na własnego użytkownika / profil. W tym celu wybierz ostatnią zakładkę z głównych zakładek systemowych: "Zasilanie" i następnie "Wyloguj się z PS4. Kliknij przycisk PS, aby użyć kontrolera i z menu wyboru użytkowników wybierz swojego użytkownika/profil
13. Zostaniesz przeniesiony do menu głównego PS4 w swoim profilu. Gra pojawi się po prawej od zakładki "Co nowego". Pod grą znajduje się pasek pokazujący wskaźnik % w jakim zostało ukończone pobieranie. Klikając na padzie przycisk "OPTIONS" > Informacje możesz sprawdzić dokładny status pobierania. Mimo, że grę można uruchomić już po pierwszej pobranej z sieci partii, należy pamiętać żeby konsola była połączona z internetem aż gra pobierze się do końca.
14. Gdy pobierze się podstawowa partia gry możesz rozpocząć grę. Reszta będzie się sukcesywnie pobierać w tle. Do czasu ukończenia pobierania całości część opcji w grze może pozostać niedostępna. Należy pamiętać, aby pobrać grę do końca
Uwaga!
- proszę nie usuwać tego nowo utworzonego Użytkownika ponieważ z tego dodatkowego konta z którego była pobrana gra przenosi się licencja na Pana/i Użytkownika. Gdy zostanie usunięty nowo utworzony Użytkownik gra przestanie działać
-proszę nic nie zmieniać w podesłanych danych konta
Dziękuję za transakcję, jeżeli udało się zainstalować grę, proszę o pozytywny komentarz.
Proszę o e-mail, aby potwierdzić, że wszystko jest ok i gra została pomyślnie zainstalowana i uruchomiona."