Xboxa kupiłem 29.05.2008 na xbl spędzałem dnie i noce, poznałem najbardziej wykurwistą ekipa jaka tylko mogła istnieć i wciąż do dzisiaj z nimi przesiaduje
Halo3, Gears of War, Modern Warfare setki tysięcy godzin czystej niczym nieskrępowanej zabawy na najwyższym poziomie z zajebistymi ludzmi. Jeden ROD, raz zjebał mi się napęd i na koniec wisienka na torcie - ban za frajer, nigdy złoma nie przerobiłem. Wkurzyłem się wtedy bardzo porządnie i jeszcze tego samego dnia kupiłem Wii (najbardziej spierdolona konsola ever) zeby miec na czym pograć do wypłaty na którą to kupiłem PS3 Slim 120 gb. Grałem na tym pleju, grałem, super konsola, ale z racji ubogiego comunity ch** mnie strzelał, więc do kompletu w domu znów zagoscił xbox
Teraz gdy gram w singlowe tytuły na PS3 odpalam dodatkowo xboxa, headset na łeb i jazda
Co do nowej generacji kupie napewno, ale nie wiem co będzie pierwsze
Tak czy owak standardowo jak to u mnie za każdym razem bywa czekam na pokaźną bibliotekę gier, usprawiony model konsoli oraz obniżke w cenie czyli jak zawsze łykam dwa lata po premierze