Może poprzednie nie był w czołówce, ale ten F1 Race Stars to jest 3/10 i to w porywach. Gra po pierwsze ma najgorsze usability jakie widziałem na tej generacji - gra z postaciami super deformed, teoretycznie skierowana do młodszych graczy, powinna być przystępna - tu natomiast zanim zagrasz trzeba się przebijać przez menusy z dziwnymi tabelkami, wybierać opcję które nie są w najmniejszym stopniu opisane, do tego jeszcze będąc cały czas nagabywanym do wejścia na strone codemasters i założenie tam profilu. To samo podczas wyścigu - nic nie mówiące ikonki dopalaczy, samochód się niszczy ale nie ma żadnego paska energii wiec nie wiesz w jakim jesteś stanie, podczas wyścigu znienacka odpala się pace car bez żadnego wyjaśnienia z jakiego powodu itp. itd. Animacje po wygranym wyścigu powodują facepalma i sprawiają wrażenie że mamy do czynienia z produkcją budżetową, którą tworzył ktoś bez poczucia humoru, kto był przekonany że jest super zabawny. Gra wygląda na niedokończoną i jest niegrywalna.
I nie ma Kubicy.
To załóż o mnie temat
Czyżbym wszedł na hiphop.pl? Po co mam zakładać o tobie temat?
Z tego samego powodu dla którego chcesz o mnie gadać w temacie o F1 Race Stars. Też tego nie rozumiem.