Głosów w sumie: 39
Głosowanie skończone: Lutego 20, 2013, 21:17:50 pm
Założyłbym nowy temat, ale ja mu sam i tak bana nie zdejmę, więc niech ktoś inny zrobi, wpisują się ludzie tylko za i przeciw, resztę postów będę kasował i zliczymy to jakos za kilka dni.
Cytat: windomearl w Lutego 18, 2013, 12:30:18 pmZałożyłbym nowy temat, ale ja mu sam i tak bana nie zdejmę, więc niech ktoś inny zrobi, wpisują się ludzie tylko za i przeciw, resztę postów będę kasował i zliczymy to jakos za kilka dni.Załóż temat z trzema opcjami: za, przeciw, wstrzymuję się ponumerowane. Ludzie w poście piszą numerek 1, 2 lub 3. I będzie wiadomo, kto jak głosuje i bez akcji z multikontami. I tak trzeba zawsze robić, bo przesada, żeby za forumek odpowiadały multikonta zjebów lub osoby, które go nie tworzą. Może tak być?
Cytat: svonston w Lutego 18, 2013, 12:33:01 pmCytat: windomearl w Lutego 18, 2013, 12:30:18 pmZałożyłbym nowy temat, ale ja mu sam i tak bana nie zdejmę, więc niech ktoś inny zrobi, wpisują się ludzie tylko za i przeciw, resztę postów będę kasował i zliczymy to jakos za kilka dni.Załóż temat z trzema opcjami: za, przeciw, wstrzymuję się ponumerowane. Ludzie w poście piszą numerek 1, 2 lub 3. I będzie wiadomo, kto jak głosuje i bez akcji z multikontami. I tak trzeba zawsze robić, bo przesada, żeby za forumek odpowiadały multikonta zjebów lub osoby, które go nie tworzą. Może tak być?Może, nie może. Sylvan i tak pewnie nie wróci
1. Za2. Przeciw3. Wstrzymuję się