Na screenie wersja z Xbox One zdecydowanie ładniejsza
the AO on Xbox One was one of the fixes that didn't make it into the review copy but will be in day1, same tech as PS4/PC
Battlefield 4: China Rising, one of the first expansion packs due to release for this month's top multiplayer shooter, will become available to Battlefield 4 Premium members on Tuesday, December 3.The release date is mentioned in the Premium content calendar located in the game's menu. Non-Premium members will be able to purchase the expansion pack two weeks later, presumably on Tuesday, December 17.However, it isn't yet known when those who pre-ordered Battlefield 4 will gain access. The expansion pack will be available to download for free to those who pre-ordered the game from participating retailers.
Brak 1080p na nowej generacji to śmiech na sali.
W sumie podobnie jak z makijażem.
Z Sonoklapami nie wygram, ale ok ja wole ostrość wy mgłe . A i jeszcze jedno tekstury z tego filmika pierwszego Woojka są lepsze na Xbox one.Powiem więcej pomimo tylko 720p Xbox One>PC>PS4.
Z Sonoklapami nie wygram, ale ok ja wole ostrość wy mgłe .
Cytat: Kyokushinman w Października 29, 2013, 15:59:18 pmZ Sonoklapami nie wygram, ale ok ja wole ostrość wy mgłe . A i jeszcze jedno tekstury z tego filmika pierwszego Woojka są lepsze na Xbox one.Powiem więcej pomimo tylko 720p Xbox One>PC>PS4.A tu?
To tylko potwierdza to tylko że jesteś festyniarzem, co "jakością" nazywa podbicie w telewizorze maksymalnie kontrastu i ostrości. W sumie podobnie jak z makijażem. Chcesz więcej kolorów na PS4 to sobie pyknij odpowiedni suwak w ustawieniach telewizora, ale szczegółów z wypalonych czerni na x0 nie wyciągniesz niczym. Wyszło szydło z worka, spec co rozdzielczości i ostrości nie odróżnia od ustawień kontrastu w telewizorze.Cytat: Kyokushinman w Października 29, 2013, 15:48:06 pmBrak 1080p na nowej generacji to śmiech na sali.A tu racja.
Co za kur** błazen, czy mogę go zbanować? Miał sam iść, ale widać że trzeba mu pomóc.
Fabuła i BF
However, it isn't yet known when those who pre-ordered Battlefield 4 will gain access. The expansion pack will be available to download for free to those who pre-ordered the game from participating retailers.
Na screenie wersja z Xbox One zdecydowanie ładniejsza, ale pewnie przez to, że dalej mamy ograniczoną paletą barw włączoną podobnie było kiedyś z porównywaniem screenów z PS3 VS Xbox 360.
EA chwaliło się "specjalnym partnerstwem" z Microsoftem
Przecież kontrast i jasność na PS4 są dobre.