Szkoda że nie ciśniesz na PC huehue
Mapy nie świecą pustkami na ps3?
Internal Server Error
kupując na PS3 poźniej za 10$ można wersję na PS4 dostać? Ciekawe czy w Polsce to też będzie działać?
Nawet prawdopodobnie wyjdzie taniej o 10 zł taka opcja.
Cytat: andryush w Listopada 04, 2013, 13:47:12 pmkupując na PS3 poźniej za 10$ można wersję na PS4 dostać? Ciekawe czy w Polsce to też będzie działać?Bedzie. Czemu ma nie działać.Cytat: Ryo w Listopada 04, 2013, 18:16:53 pmNawet prawdopodobnie wyjdzie taniej o 10 zł taka opcja.Racja. A w budlu bedzie kilzonik Bierz Grześ bo nie mam z kim grać a zmieniać znajomych na psn mi sie nie chce.
Jak Ryo nie ma pre-ordera, to w tym roku raczej nie kupi już PS4
Cytat: andryush w Listopada 04, 2013, 13:47:12 pmkupując na PS3 poźniej za 10$ można wersję na PS4 dostać? Ciekawe czy w Polsce to też będzie działać?Bedzie. Czemu ma nie działać.Cytat: Ryo w Listopada 04, 2013, 18:16:53 pmNawet prawdopodobnie wyjdzie taniej o 10 zł taka opcja.Bierz Grześ bo nie mam z kim grać a zmieniać znajomych na psn mi sie nie chce.
Nawet SCEP milczy w sprawie bundli, bo sami nie wiedzą co i jak.
Cytat: tytacz w Listopada 04, 2013, 19:30:59 pmJak Ryo nie ma pre-ordera, to w tym roku raczej nie kupi już PS4 Spokojnie, będą aż zalegać w sieciowych marketach. Nie będzie problemu z kupnem. Nie trzeba do tego pre-orderów
Cytat: tytacz w Listopada 04, 2013, 19:37:10 pmNawet SCEP milczy w sprawie bundli, bo sami nie wiedzą co i jak.No ja już mniej więcej wiem, jakie i za ile
A Ty Krzysiu masz pre na Muve właśnie?
Gdybym miał ciśnienie na tego BF'a, to kupiłbym na PS3. 39zł to nie majątek, żeby później mieć wersję na ps4
Dobra, to kto z normalnych będzie w to w okolicy końca roku grał na PS4?
Kto normalny kupuje tą gre na current geny, skoro cena PS4 to jedynie cena 4 gier?