Naprawili dawno temu. Dawno grałes albo kłamiesz.
BF4 miał już problemy z dźwiękiem od premiery. Tak samo jak i BF3. Nie wiem, czy update jeszcze bardziej pogorszył sprawę.
Kiedy wracasz do BF4????
As part of February's Player Appreciation event, DICE has revealed its first "Community Mission" for Battlefield 4. Your mission, should you choose to accept it, is to help collect 10,000,000 dog tags using melee attacks in just six days.Don't worry, you won't be facing this task alone. Community Missions apply to the entire Battlefield 4 community and run across all platforms. If completed in the time alotted, then all participating players will be rewarded with a gold battlepack on February 20. You can track the overall progression in the "Missions" tab on Battlelog. Currently, just over 468,000 dog tags have been collected.
Można stwierdzić gra naprawiona. Mamy premiere z dniem ostatniego patcha.Nawet emblematy na broni, pojazdach i po smierci działają Teraz czekam na pierwsze wiadomości od polaczków cebulaczków zerżniętych przez pana Cancera
Pewnie wtedy wbiję na BF4 obadać temat.
Ej mordy! Macie premium czy gracie w podstawkę?
Cytat: CancerPL w Lutego 06, 2014, 15:35:19 pmMożna stwierdzić gra naprawiona. Mamy premiere z dniem ostatniego patcha.Nawet emblematy na broni, pojazdach i po smierci działają Teraz czekam na pierwsze wiadomości od polaczków cebulaczków zerżniętych przez pana Cancera To co dzisiaj wieczorkiem jakieś meczyki planujemy..................trzeba Ryo sprowadzić na właściwą drogę i działamy.Widziałem że wczoraj męczyłeś BF4-zmieniło się coś twoim zdaniem bo ja gram codziennie więc mogłem się już przyzwyczaić do baboli
Cytat: Iras w Lutego 10, 2014, 15:00:16 pmEj mordy! Macie premium czy gracie w podstawkę?Ja mam reszta(czyt. Ryo) woli wydać 200zł na gre w pudełku, postawić na szafce, raz ją przejść po 9miesiącach(gdy cena spadnie z 120% ) i ponownie odstawić do szafki. A ja przegram w tym casie z 500h życia na nowych mapkach w promocyjnej cenie
A do trójki wypuścili?
Battlefield 4 Naval Strike - Experience Dynamic Ocean CombatBattlefield 4 Naval Strike takes the intense and dramatic water-based combat introduced in Battlefield 4 to four all-new maps set in the South China Sea. Blow open a crashed passenger plane and capture fishing villages across the tropical Lost Islands. Drop a submarine on your foes as you infiltrate a naval base or rush between shipping docks and rocky islands on the massive Wave Breaker map. Wage war across stormy seas in the largest ocean stretch in a Battlefield map yet with Nansha Strike. Storm an abandoned cliff-side resort, or get lost in the breathtaking vistas in Operation Mortar.Naval Strike also introduces five new weapons, the amphibious hovercraft vehicle, ten assignments and the all-new Carrier Assault mode, which is an homage to the fan-favorite, Titan mode from Battlefield 2142.Key Features• 4 all-new multiplayer maps set in the South China Sea: Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker & Operation Mortar• 5 weapons all-new to Battlefield 4• Introducing the amphibious hovercraft vehicle• 2 additional gadgets- 3GL (3 grenade launcher) attachment for the Assault class- Anti-Heli Mine; an aircraft disabling projectile for the Engineer class• Carrier Assault game mode which is a re-imagining of the classic Battlefield 2142 Titan Mode• 10 new assignments with unlocks for eachSecure 2 weeks early access to Naval Strike by going Premium. Premium also grants you access to 4 additional expansion packs, 12 Battlepacks, weekly exclusive content, priority position in server queues, and much more.
Ta zapowiedz wyglada ch**owo i coś czuje ze taka to bedzie gra/dodatek. Coś czuje w kościach ze to bedzie funpiratescodetitanesaimassistanubermegazordale zajebisciesiesprzedamy.
Ehh ale naprawili.. Czym sie różni Boban od grzeszczu?
Konkurs dla graczy konsolowych - trza sfotografować swoje stanowisko do grania. Można wyhaczyć w nagrodę słuchawki bezprzewodowe. Reszta pod linkiem:http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/news/view/konkurs-moje-konsolowe-centrum-operacyjne/
Cytat: CancerPL w Marca 05, 2014, 07:37:00 amEhh ale naprawili.. Czym sie różni Boban od grzeszczu?Powiem tak............po paczu jest koszmar.Lagi maksymalne i teleporty na porządku dziennym,tryb Unicestwienie został niegrywalny-brawo Dice.Tak ..ujowo nie grało się jeszcze od wyjścia BF4