Cześć, takie pytanie do szpeców DC.
Czy jak kupię PS, to wszystkie avatary z ikonką koszyka z sklepiku (velocity, horsepower oraz samochody) będę miał odblokowane oO
Grę kupiłem na premierę. Nieco się zawiodłem z tytułu oczekiwań, jednak generalnie całkiem dobrze przez te kilka godzin się bawiłem. Uważam, że 7/10 dlań było w pełni zasłużone. Do pokonywania kolejnych okrążeń wróciłem po ponad 4tygodniach gdy zawitały spóźnione zjawiska atmosferyczne, tak podnoszące atrakcyjność tej pozycji oraz tryb foto - dobrze spędzony czas przez dwie noce i znowu półka. Odczekałem kilka miesięcy i po raz kolejny na jakiś czas przywitałem grę i znowu została odinstalowana. Jakiś czas temu zakupiłem nowe słuchawki (s400), a także kierownicę (T300), co oczko puściło w stronę DC. Takie kombo zdecydowanie polecam.
Uważam, że DC to jedna z najlepiej udźwiękowionych gier tej generacji, kółko dodaje niezwykłych wrażeń, zatem Drajw udał się jako pierwszy do paszczy konsoli.
Gra się kapitalnie, ależ ta pozycja straciła (choćby na średniej), że wyszła wtedy, i że był to produkt tak niepełny. Nie jestem zwolennikiem przepustek sezonowych. To zwykłe zdzieranie z graczy ubrane w miłe słowa w deseń "hej, ale będziemy wspierać grę, którą tak lubicie przez miesiące, a wy to za darmo otrzymacie". W DC nie grałbym, jakby nie ogrom rzeczy, które się przez ostatnie miesiące nagromadziły. Doładowałem konto, zatem nie obraziłbym się, gdyby ona te wszystkie wyzwania i samochody odblokowała - to zapewne na kilka godzin przywróci DC do czytnika konsoli.
/ summon Iras/Mrocz