http://blog.us.playstation.com/2014/06/05/51-details-about-driveclub-on-ps4/#sf3191871
Tyle, że nie ma też potwierdzenia obsługi żadnych kierownic w Driveclub. Ja poczekam na info o nowym GT i jeśli ten tytuł nie będzie obsługiwał G27, to z przymusu trzeba będzie wymienić na T500RS.
47. Evolution worked closely with Thrustmaster to get the best possible feel on all their wheels. When using a supported wheel you get 1:1 movement between the steering wheel in your hands and the steering wheel in-game.
Przeoczyłem. No to wszystko wskazuje na to, że o supporcie kierownic Logitecha można zapomnieć. Szkoda, ale nie można za to winić dewelopera.
Mnie też się nie uśmiecha, bo G27 wystarcza mi w zupełności. Oby coś zrobili z tym wsparciem Logitecha, bo mam ochotę wreszcie pograć w jakąś ścigałkę na PS4. Swoją drogą, to trochę lipa, że PS4 nie ma jeszcze żadnej porządnej gry wyścigowej.
Akurat DelayClub od NFS to się specjalnie różnił nie będzie, kierownica też tam pewnie będzie potrzebna jak koszula w dupie, trzeba czekać na Project CARS.
Fajnie, że będzie można ustalać nie tylko czas w jakim zmienia się pora dnia
Cytat: Madman w Czerwca 11, 2014, 12:08:57 pmFajnie, że będzie można ustalać nie tylko czas w jakim zmienia się pora dniaW sensie mogę dopasować to do zegara w konsoli? Odpalam rano mam wschód słońca, odpalam w nocy i mam noc w grze? Taka opcja do wyboru mi się marzy z w grach.
W Metropolis Street Racer na DC tak było. Plus uwzględnienie strefy czasowej.
Pisali, że tego nie będzie bo lepsze jest manualne ustawienie. Po przemyśleniu sprawy trochę ma racje, bo ja mam czas grać tylko po pracy w wieczornych godzinach, więc non stop oglądałbym to samo
Co lepsze? Lambo przez pole, czy kreskówkowe kraksy?
Dlatego jak ścigałka, to symulator...