+ model jazdy, który został dobrze oceniony przez BoBaN'a, który potrafi przyczepić się praktycznie wszystkiego w każdej samochodówce Nie znam większego purysty jeśli chodzi o model jazdy niż BoBaN. Jak on pisze, że model jazdy jest dobry to najpewniej jest dobry A w gamespocie minus, że jest dziwny
Bardzo milo, ze ktos docenia moje wypociny. Zawsze jesli chodzi o wyscigi staram sie opisac jak najlepiej moje odczucia z jazdy zeby ktos kto przeczyta moja opinie wiedzial czego mniej wiecej sie spodziewac.
Recenzjami GameSpotu, GameTrailers, IGN itp. juz dawno przestalem sobie glowe zawracac. Rynek gier generuje potezna kase, wiec wielu jest w stanie zaplacic za pozytywne opinie. Tym bardziej zachlanny Microsoft, ktory z tego slynie. Tym bardziej na rynku USA gdzie chca byc liderem. Dla mnie jesli ktos czepia sie modelu jazdy w DC, to sam z siebie robi glupka. Malo ktora gra arcade-sim posiada tak zroznicowany model jazdy dla kazdego z aut w grze. Dodajmy, ze to model dobrze oddajacy rodzaj napedu auta, jego wage, srodek ciezkosci i aerodynamike (jedynie Ariel Atom ma cos pomieszane z dociskiem tylnej osi bo o ile przy wiekszych predkosciach reaguje prawidlowo tak juz przy mniejszych zbyt gwaltownie traci przyczepnosc).
Takze przestancie zwracac uwage na recki takich serwisow i dajcie szanse takim gra, o ktorych wielu wyraza pozytywne opinie mimo slabych recek duzych sewisow. Teraz jest do dyspozycji Share Play, wiec bedzie mozna samemu zapoznac sie z mechanika tego typu tytulow.