Mam ciśnienie na tę grę ale coś mi mówi że jak tylko ją kupię to zaraz wskoczy w 12 Deals For Christmas za połowę ceny
Na allegro ta gra chodzi po 129zł http://allegro.pl/driveclub-ps4-pl-nowa-wroclaw-i4882124662.htmlTak tanio po miesiącu :O To nawet tego passa można kupić...
Pytanko. Jest tuning wizualny i mechaniczny w tej gierce?
Cytat: windomearl w Grudnia 10, 2014, 10:44:35 amPytanko. Jest tuning wizualny i mechaniczny w tej gierce?Tylko grafika na samochodzie. I nie planują wprowadzać. Twórcy tłumaczą to tym, że gra była robiona pod maksymalną rywalizację i zabawa z tuningiem zniszczyłaby tylko balans gry. Moim zdaniem to dobre zagranie. Zwłaszcza, że do gry nie pchali słabych wózków sklepowych Najsłabsze samochody to Hot Hatche.
Spoko, nie przeszkadza mi to Grafika na autach to jak w Forzie czy prostszy edytor jest?
Gaz i hamulec są pod R2 i L2 czy można ustawić pod X i kwadrat?
Ryo, kupujesz? Trzeba ludzi do klubu zebrać, windom masz tą grę już?
Cytat: Wooyek w Grudnia 10, 2014, 12:22:41 pmRyo, kupujesz? Trzeba ludzi do klubu zebrać, windom masz tą grę już? Powiem Ci jak wrócę z roboty Są jakieś ograniczenia ludzi w klubie? Nie ma już jakiegoś klubu GO?
Kosa z wami, będzie was trzeba wychujać. Wuju, jazda z nimi.
Ryo, kupujesz?
Szkoda, że tylko 6 osobowe te kluby mogą być. Ciekawe czy patchem mogliby zwiększyć pojemność ludzi w klubie.
Odpaliłem, włączyłem 12 godzinę i burze. Jadę, wszędzie słońce, ani kropli deszczu. No ładnie ładnie, ale bez szału jednak. I gdzie moj kur** deszcz?!?! Wchodze w pobieranie. I tak, deszcz kosztuje 2,5 gb
No mnie oszukalo, bo w grze byla opcja burza normalnie do wyboru
Widziałem gdzieś info o aplikacji na iOS i Androida. Nie ma ani tu ani tu. Kolejny fail?