Pierwszy sektor jest z gazem w podłodze, choć też trzeba się dobrze składać w te szybkie zakręty w tym sektorze, żeby to tak przejechać. Później już jest lepiej, znaczy wolniej, nie licząc w 2 sektorze tej długiej prostej.
Mi się tam dobrze jedzie, samochód też mi pasuje, dość łatwy do opanowania i dobrze się drogi trzyma, ale kierowca ze mnie żaden, więc pewnie dlatego.
A doładowanie mi nie grozi, mam chyba 8 czas, wypchną mnie na pewno poza 10, a urwać coś z mojego czasu, żeby do niej wrócić, będzie mi naprawdę ciężko, mój skill się skończył na takim czasie chyba, no może bym urwał jeszcze jakimś cudem 0,5 sek, ale to jest max.
Wujek przejechałem kilka razy (nie więcej jak 5) ten tor z wyzwania, ale dla mnie słabo jest to wymyślone. Ponad 70% toru to gaz w podłodze, a technicznych kawałków jest jak na lekarstwo. Nie lubię takich tras i takich aut (jakieś autobusy). Oddasz mi swoje doładowanie PSN za 100zł?
Niech zgadne. Tor z Norwegii Huragane? On jest dokładnie takim "gaz w podłogę" choć ma parę trudniejszych momentów, w tym jedna pułapka. Zakręt, który wydaje się być mega łagodny, ale z dużą prędkością zawsze w ścianę tunelu się przywali.
Holmstad czy jakoś tak, ale w Norwegii.