No ja wolę takie DLC, niż bezużyteczne gwiazdki do zdobycia i naklejki. Samochody to super sprawa, ale nie za taką kasę.
Przykro patrzeć, jak gracze ograniczają swoje wymagania wobec wydawców za coś, za co płacą kasę. Cztery drogi na krzyż i już oderwanie od rzeczywistości, nierealne... a to dobre.
Smutne to jest, jak gracze nie doceniają developera które połowę zawartości udostępnia za darmo. Zabawne, że gdyby to wszystko też było w płatnych dodatkach to pewnie byś się zachwycał.
Gdyby to było w płatnych dodatkach, to gry bym nie kupił. 50 aut i podstawowe trasy to nie za wiele zawartości jak na grę wyścigową.
Swoją drogą mam też wrażenie, że nie masz pojęcia jak się robi gry. Wiesz ile pamięci może zająć te "parę dróg na krzyż" przy poziomie szczegółów reprezentowanym przez Driveclub? Myślę, że jest to oderwane od rzeczywistości.
I myślę, że nie są to ograniczone wymagania tylko REALNE wymagania.
Serio? Streaming? Różne sposoby są, nie wnikajmy w technikalia, ale first party devsi od Sony, na konsoli Sony, powinni być w stanie zrobić taką grę
Jak twierdzisz, że DLC od Evo jest niesprawiedliwie wycenione to zobacz sobie dodatki od EA do NFS'ów, czy zbójeckie mikropłatności w Forzie.
PS. Zdajesz sobie sprawę, że te "bezużyteczne gwiazdki i naklejki" do zdobycia są dodatkiem do Samochodów i świetnych eventów a nie daniem głównym?
Mówimy tutaj o konkretnym tytule, w NFSy nie gram, więc mi to rybka co oni tam klepią.
Czyli gwiazdki i naklejki to tylko dodatek do samochodów? Zgoda! Eventy... Czy takie wyścigi to nie jest zbyt błaha sprawa, aby sprzedawać to za kasę? W GT6 co tydzień dodają nowe wyścigi sezonowe, miałbym za nie płacić? Nie oszukujmy się, Season Pass w DC to przede wszystkim nowe samochody. Jak ktoś chce na to wydawać 100zł, to kto bogatemu zabroni? Ja tam nie jestem zwolennikiem DLC, ale jak już to chciałbym je widzieć w takiej formie jak to opisałem.