Na swojej oficjalnej konferencji - Capcom Online Games, japoński developer zaszokował wszystkich, mówiąc, że długo wyczekiwana gra RPG o fenomenalnej grafice, jest tytułem skupionym na rozgrywce sieciowej. Po więcej informacji zapraszają na tegoroczne targi Tokyo Games Show.
Zainteresowanie = 0
Pewnie nie. Albo jakiś czasowy jak f2p Titanfall. Fizyka płynów jest zjawiskowa. Tego oczekuję po nowej generacji - świetnej fizyki, grafa nawet nie musi być tak bardzo poprawiona względnej obecnej.
jedna zła, która powoduje, że te dwie gry są dla mnie nic nie warte czyli rozgrywka nastawiona tylko na online.
Dwie gry czyli The Division i Deep Down łączą dwie rzeczy jedna dobra czyli super next genowa grafa i jedna zła, która powoduje, że te dwie gry są dla mnie nic nie warte czyli rozgrywka nastawiona tylko na online. Wielka szkoda .
Właśnie gierki sieciowe to jest przyszłość i ja ostatnio nie potrafię grać w singla. Ciągle tylko multi, MMO i sieć - dlatego im więcej takich gierek tym lepiej - nie ma nic lepszego od zabawy z prawdziwymi ludźmi.
Ja na przykład nie lubię online i wolę singla. Jestem nienormalny?
dokładnie. przecież wiadomo, że najlepsze szuterki online są na piecu.