Tak trudno ci zrozumieć, że ja dla przykładu online gram tylko w szuterki gdzie strzelasz do wszystkiego co się rusza?
W RPG wolę grać samemu, bo tu się liczy historia i eksploracja, a nie gadanie o pierdołach i jak najlepsze k/d.
Cały czas dokładnie o tym piszę. To idź napierdzielać w te zjebane pola walki, a nie się tu wypłakuj o online. Dogma to była właśnie samotna eksploracja, historia trochę mniej. Grałeś? GRAŁEŚ!!! To teraz masz prawo beczeć, że będzie zjebany coop online, na którego brak w Dogmie chyba każdy narzekał. No i wiadomo że tłuczenie we trzech smoka = K/D ratio i darcie ryja do HS czyja matka jest bardziej kurwą...
Nie unoś się. Dogma mi się podoba, ale nie mam na czym ograć tej gry. Będzie reedycja na PS4 lub na Gaikai to chętnie zagram.
Jeśli "Dogma 2" będzie polegała na wspólnej eksploracji z Jasio88_PL i Zbyszko_KOX aby ukończyć questy to ja serdecznie podziękuję. W żadnym wypadku też nie nalegam, aby tego coopa nie było, ale powinna być też opcja dla pojedynczego gracza.
Co do darcia ryja i wyzywania matki od kur** to masz dość niskie standardy, skoro taki poziom rozmów utrzymujesz ze znajomymi, z którymi grasz online. Ja do takiego poziomu się nie zniżam.