Lem++ albo temat „zaczęty przeze mnie" usuniesz. Albo zaznacz w nim do czego się odnosi. Bo za pól roku ktoś to przeczyta. I wyciągnie mylny wniosek, że uświadomiłem to sobie post factum a nie na podstawie antykolendy .
wyjdzie i w tedy się zdecyduję.
(....) apropo samej gry:
można gdzieś na wierzy zaczaić się snajperką
odchaczania
Malowania kretkami raczej też nie bedzie.
wsparcie MS który karze się skupiać
Przejżyj sobie jakie milicjantki masz w miescie i pomyśl co one mogą.
Cytat: Leszke w Kwietnia 07, 2017, 10:48:08 amPrzejżyj sobie jakie milicjantki masz w miescie i pomyśl co one mogą. Na poczatek proponuje przejrzec slownik
Cytat: Lem++ w Kwietnia 07, 2017, 10:49:55 amCytat: Leszke w Kwietnia 07, 2017, 10:48:08 amPrzejżyj sobie jakie milicjantki masz w miescie i pomyśl co one mogą. Na poczatek proponuje przejrzec slownik nie mam pozycz.
Cytat: Leszke w Kwietnia 07, 2017, 10:53:41 amCytat: Lem++ w Kwietnia 07, 2017, 10:49:55 amCytat: Leszke w Kwietnia 07, 2017, 10:48:08 amPrzejżyj sobie jakie milicjantki masz w miescie i pomyśl co one mogą. Na poczatek proponuje przejrzec slownik nie mam pozycz.Dla Ciebie wszystko. Prosze:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
rozmówki turecko-arabske to mi nie potrzebne.
Cytat: Leszke w Kwietnia 07, 2017, 11:01:22 amrozmówki turecko-arabske to mi nie potrzebne.I myk
Aż głupio mi znów powtarzać: Leszke nie wie co powiedzieć, gada byle co i cieszy że jest mondry. Kogoś jeszcze to nabiera?
Dawaj to na allegro puki cena jakotaka.
urusł.
zachaczania
Jestem jak Sheldon z Big Bang Theory i nie wyczuwam sarkazmu. Trudno. Mleko się rozlało
tytółów
Ocenianie zdjęci to jedno (najlepiej tych najgorszych jakościowo z NeoGaf ), a przyjemność płynąca z oglądania gry na odpowiednim sprzęcie, to zupełnie inna sprawa (szczególnie jak dochodzi do tego 60 k/s).
Tej grze nawet kombo 4k+60 k/s nie pomorze, uwierz.
(....) na oku mam Sony XD9305 bądz XE9005 czy może lepiej dołożyć i wziąść XE93, proszę o jakąś rzetelną opnie.
nie ma żadnych mikrotranzakcji i innych gówien.
Oczywiście było to podane ze sporym przymrożeniem oka,
gdy dojdzie nowa pułka na figurki i kolekcja tytułów na Słicza dobije przynajmniej 40 pozycji
Cytat: Juras w Września 19, 2016, 15:56:15 pm nie obeznanej
nie obeznanej
Cytat: Sylvan Wielki w Września 20, 2016, 19:08:39 pmCytat: Juras w Września 19, 2016, 15:56:15 pm nie obeznanej Dzięki, poprawione.
Ten to potrafi nawet GTA obżydzić