Jeśli chcesz nowych ip to poczekaj na E3. Ja jestem zadowolony z tego co jest zapowiedziane.
Na bezrybiu i rak ryba, bo tych zapowiedzi to ze świecą szukać. Poza nadciągającym QB, GoW4 i Scalbound oraz Horizonem 3. Ani crapdown, ani forza ani halo wars 2 mnie nie kręcą, jak również nowa gierka od - niegdyś wielkiego Rare. Fakt, te 4 wymienione przeze mnie gry, to mega szpile, ale trochę mało, jak na 3 rok żywota (w co niektórych krajach) konsoli. Zdecydowanie brakuje mi jakiegoś takiego pierdyknięcia jak na x360 Lost Odyssey, ME1 czy wówczas...GoW. Ostatnio jednak dali do pieca z Tombem, więc łudzę się, że na E3 znów coś dostarczą.
Póki co, bardziej widzę, że ktoś źle coś powiedział/zrozumiał, niż zapowiedź nowej grafiki do xbox one. Ale, pomijając to, czy obawiam się ulepszania sprzętu jak 90% userów tego forum ? Nie, a jeżeli generacje mają trwać jak ostatnie 7 lat, to z chęcią przyjmę taki upgrade.
No. Pozniej sie zaczną ustawienia high ultra, wybór rozdzielczości bo ktos nie ma czegostam. Pececiki jak ta lala i okrojenie konsol z tego co maja najlepsze. Pozdrawiam serdecznie i niech ms zdycha z takimi pomysłami.
Nie sądzę, aby xbone został komputerem, bo ma zamkniętą architekturę i nie ma możliwości ingerencji w bebechy. Również przychylam się do złej interpretacji słów.
Zapewne M$ robi badanie terenu na przyszłość pod swoją blacho-windows 15 maszynę, która będzie jakimś quasi-komputerem. Xbone'a już zostawią w spokoju, ale to będzie ostatnia konsola od M$, która zapewne zostanie dorżnięta do końca 2017/początku 2018 roku. Szkoda, bo co by nie pisać, to Xbox ma dobre marki.