0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
to jest akurat świetny pomysł i mają moje pełne wsparcie. trochę szkoda, że moce amr nie są pożytkowane na coś więcej niż, w uproszczeniu, dzwonienie i płynny interfejs.
ja ostatni komputer dla siebie kupiłem prawie pięć lat temu i coraz bardziej realne, że innego już nie kupię. do pracy służbówka, a do rozrywki arm mi wystarcza w zupełności (teraz wyszło nowe rpi, już nie mogę się doczekać testowania "kompa" za <200 zł ).
Package.StoreAssociation.xml file was found in Gears of War Ultimate Edition on the Windows Store. It housed a list of Game ID's which are for the Windows Store.
Leaked list of possible games coming to Windows 10 store.CytujPackage.StoreAssociation.xml file was found in Gears of War Ultimate Edition on the Windows Store. It housed a list of Game ID's which are for the Windows Store.https://www.reddit.com/r/Games/comments/48qwh5/leaked_list_of_possible_games_coming_to_windows/Na liście np. ReCore, Scalebound i Forza Horizon 3.
Już lepiej by było, jakby dawali 10% zniżki na inną grę. Czyli np sprzedaję Wormsy, które kupiłem za 21zł i dostaję 10% zniżki na FC Primal
I z możliwością sprzedania gierek z plusa
Sunset
A teraz całkiem poważne pytanie: co jest fajnego w dawaniu popularnych, ~czteroletnich gier, które 95% subskrybentów w większości dawno ograło?
Red Dead Redemption wylądował w BC, super sprawa, trzeba zakupić ponownie grę, mam nadzieję, że będzie dobrze działać