Ok, słuchajcie, kto ma zieloną konsolę, dodawajcie do znajomych, gamertag: andryush91
Kupiłeś Skę? Zapodaj jakieś fotki.
Kupiłem, postaram się później wrzucić parę fot.
Generalnie to jednak z tą jakością nie do końca jest tak idealnie jak zakładałem, głównie denerwują mnie plastikowe przyciski mechaniczne, (dotyk rulez) bo mechaniczne to bieda i żydowska oszczędność, o czym nie raz już pisałem
No i otwór na wentylator jest spory i jest widoczny. Na plus z jakości jest taki jeden banał, a mianowicie pakowanie konsoli - elegancja bez dwóch zdań, niby pakowanie to nic takiego, ale jednak jest to na prawdę pozytywne zaskoczenie, jak się widzi taki perfekcjonizm w tak błahych sprawach
Ogólnie nic nie trzeszczy (oprócz tych przycisków), nic nie stuka i się nie buja
Kultura pracy to zupełnie inna liga niż moja PS4 CUH-1116, konsolka się uruchamia i właściwie nie ma różnicy czy gram, czy jestem w menu, cały czas jest równie cicha i na razie nie zauważyłem żeby wiatrak wchodził na różne obroty.
Forza jest, i na prawdę wymiata. Graficznie jest bardzo ładną grą, nawet mimo że brakuje takich detali jak w DC na PS4. Grywalnościowo bajka, Australia jest przepiękna i jeździ się znakomicie.