A co tu ma wiernosc i zaufanie? Nie jestem wierny zadnej marce dlatego kupuje wszystkie, wyje**ne mam na caly ten hejt, na co sa gry aby dalo sie grac. Nie bawie sie w numerki, nie obchodzi mnie co lepiej i jak sie sprzedaje, jaka ma moc etc. Kupuje sprzet dla siebie i ma on sluzyc mnie, gram w gry jakie lubie i jestem szczesliwy.
Jesli chodzi o wartosc to dla mnie ma ale nie dla kazdego wartosc miec musi (ale naprade nie chce mi sie znowu tlumaczyc). Co bym nie napisal to i tak zleci sie zaraz cala ekipa i powie mi co dla mnie lepsze
Poza tym to juz nawet nie chodzi o ta roznice ceny, bo to akurat nie przeszkadza mi wogole, chodzi bardziej o ilosc gier w ktore chce zagrac w dniu premiery. Na Xbox One jara mnie Dead Rising 3, Ryse, Forza 5 i Killer Instinct. Na Plastation 4 narazie z dostepnych na premiere to Drive Club i Knack. Prosta matematyka daje mi 4:2, wiec biore w dniu premiery system z wieksza iloscia gier w ktore chce zagrac. Poza tym jest jeszcze Titanfall i nawet jak wyjdzie rok pozniej na PS4 to nie chce czekac. Jesli na Playstation 4 na start bylby The Order i inFamous 3 to kupilbym obie konsole na premiere, bo te gry akurat mnie jaraja i chce zagrac.
Jak juz powiedzialem, WiiU juz mam, kupuje Xbox One na premiere a Playstation 4 w przyszlym roku (pewnie latem, chyba ze inFamous 3 wyjdzie szybciej), jak wyjdzie wiecej gier w ktore chce zagrac. Dla mnie to prosty wybor i zwykla kolejnosc zakupow.
Nie wiem czemu kazdy doszukuje sie tu czegos dziwnego, jakiegos fanbojstwa, wiernosci firmie etc. nie hejtuje na forum wogole, jaram sie grami na kazda platforme, gram we wszystko na wszystkim, do nikogo sie nie przywalam (chyba, ze ktos zrobi to pierwszy do mnie), po prostu sobie jestem na forum i tyle.