Grzebanie po innych forach i szukanie postów innego usera to też dystans po chuju
Nie, dla nich jest totalnie fer więcej flejmu, żeby mi dojebać i o tym właśnie piszę o typowym "Polactwie"
Lubią innym rzucać kłody pod nogi i patrzeć jak się ktoś przewraca
Tylko po to, żeby zabłysnąć takich ludzi w moim życiu od razu wykluczam i mijam szerokim łukiem.
Zapewne chodzi o to, że na żadnym forum nie potrafi się odnaleźć.
Od 11 lat tam się odnajdują także daruj sobie jakieś swoje wymysły bo totalnie nie są na miejscu, przyczepić komuś coś łatwo......
O ja pier**le, ale ten człowiek to ma brak dystansu
Wybacz, że koło debila ciężko przejść obojętnie a Yeti ostatnio przechodzi samego siebie, także z dystansem to nie ma nic wspólnego, ale co Ty możesz o tym wiedzieć widocznie lubisz kurestwo w ludziach, fajnie masz.
Pewnie na dupie ma tatuaż "xbot", bo inaczej nie umiem wytłumaczyć takiego zachowania. Gość za "krzywego" Xboxa się wkurza jakby mu co najmniej matkę obrażali w internetach
Nie na dupie mam Twój wizerunek, tak aby podczas srania widział gdzie jego miejsce jest, a wkurzam się za debilizm i za ludzi którzy lubią się do wartościować kosztem innych, zajebiste podejście
Mi by się nie chciało miliona postów czytać zeby udowadniać komuś brak dystansu samemu nie majac go w tym wypadku za grosz, ale jak wiadomo internet to poważna sprawa.
Ps. Master uważaj na maximusa bo w koncu cie dopadnie i sie skonczy cwaniactwo
Ale im się chce potrzeba dojebać komuś a później pod to wszystko walić sobie razem gruchę
Ciekawe czy w życiu też jest taki wyszczekany
wątpliwa sprawa.
Dokladnie. Sens moich wypowiedzi tez przekrecaja, potem ktos pisze, ze ja pisze glupoty, a na koncu pisze to samo. Beczka
Klasyk wiedeński.
Co do wybiórczego czytania to bardzo przepraszam, ale spojrzałem sobie na ostatnie CZTERDZIEŚCI postów Soula i co widzę? Mniejszy lub większy płacz o to, że ktoś jedzie xboxa
LOL nieźle macie w bani narobione czytacie moje ostatni posty i to 40 dajecie posty w innego forum wszystko po to, żeby razem się po naśmiewać i macie z tego taką ogromną satysfakcję, że kładąc się do snu z radochy zasnąć nie możecie
Czytać się tego waszego bełkotu nie da, już kur** każdy wie jakie macie podejście do M$ więc na ch** w kółko się powtarzacie na temat czegoś co wam totalnie koło chu** lata....
fucking logic
Ok kończę z wami dyskusję, pozdrawiam klan playstation tego forum.
1 kontra ch** wie ilu, dziękuje postoje!