Acha, czyli albo Xbox forever, albo jesteś sonoklap, ok.
Jakie problemy...uciekasz z forumka represjonowany zaślepionymi sonoklapami bluzgającymi na Microsoft, Xboxa i ciebie samego... co za ludzie tu piszą... musisz mieć okropne życie. Grtuluję, że wytrzymałeś tak długo, szkoda, że zabrakło wytrwałości i obiektywizmu.
Nie, napisałem przecież, że jak coś jest ch**owe to się nie czepiam i jak zasługuje na krytykę to śmiało.
Tak tak mam okropne życie, bo nie mogę znieść POLACTWA
i tego, że ktoś jest zwykłym trollem skoro Tobie to nie przeszkadza i ogólnie to tolerujesz to fajnie masz.
Wiesz kiedyś tu było dużo lepiej ogólnie ostatnio poziom spadł tu strasznie nisko i niekiedy zwyczajnie nie ma co pisać bo zaraz jeden coś napiszę i dwóch kolejnych kolegów przyleci na pomoc z własną adorację
( tu na ten przykład też taka akcja mam miejsce pozdrowienia dla Posterunkowego i 666)
I Super moderatora Inżyniera
sorry ale ja wysiadam bo na cholerę się z kalafiorami użerać ?
Człowiek wchodzi do tematu i na każdy jeden temat czyta żale osób które mają tą konsole głęboko w dupie i nigdy jej nie kupią
Nie, to są jakieś bzdety, jakieś tam "ficzery" o niczym. Fajnie, że Kinect mnie rozpozna i przestawi ustawienia po mojemu, fajnie, że można do niego gadać, fajnie.... nie qrwa, właśnie nie fajnie. To są tylko jakieś tam dodatki, tzw pierdu pierdu nikogo nie obchodzace, tak samo jak dodatkiem jest pieprzona lampka w DS4, której za chu** wyłączyć się nie da.
Generalnie widzę, że wszelkie te gówna, po prostu ciebie Soul jarają, gdzie prawie każdy ma w dupie
Ewentualnie boli cię krytyka xboxa
Nie nikogo tylko was kur**, ja je**e tak ciężko to zrozumieć? świat nie obraca się w okół was
to, że dla kogoś to chujnia nie znaczy, że chujnią jest.
A szczerze nie czaję tej mega obrony przed tym i tłumaczeń, że be i na ch** to komu
Opcja z tym, że daje ziomalowi pada i nic sobie nie musi zmieniać jest MEGA lecz jak widać nie dla wszystkich
Nie tyle co jarją co są fajnymi pomysłami a prawie robi wielką różnicę bo parę osób na PE napisało, że jest to fajna opcja, a w dupie ją mają hmm wiadomo kto ją ma
Boli jak jest nie słuszna.
Zostawicie PROSTO pracownika komisu. Tak mówiąc szczerze, te ficzery w ogóle mnie nie jarają, niebawem Kinect będzie mi wybierał co mam jeść, co pić, w jakie gry grać, jak się ruchać i to wszystko zarejestruje i wrzuci do netu.
Spokojnie niech się dowartościują bo tylko tu mogą, co do reszty czytaj wyżej i nie przesadzja bo nikt nie ma ochoty patrzeć jak się ruchasz......
Taka gadka wskazywała by na target 12 letnich pryszczatych hamburgerów, które łykną to bez popity. Albo prawdziwych Xbotów, którzy będą się jarać takim gadaniem, powtarzać to i robić z tego rewelacje aka "rocket science level"...
Człowieku co Ty pier**lisz? masz na górze filmik w którym mówią co będzie a czego nie będzie, świat idzie do przodu życie ma być co raz wygodniejsze czy Ci się to podoba czy nie.
No tak bo skoro Cibie to nie jara i masz to w dupie to inni też powinni mieć inaczej są 12 letnimi hamburegerami albo mega xbotami.....
No tyle ode mnie więcej czasu na was nie mam zamiaru tracić