0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak będziecie przenosić forum to takie jak jest teraz, ze wszystkimi tematami, postami, itd ?
Cytat: tytacz w Maja 13, 2013, 01:26:27 amNo ok, ale co z forum?Tak sobie po prostu skopiujecie? Spoko, na razie wszystko zostaje po staremu. BBC się dopiero wprowadza do sieci.
No ok, ale co z forum?Tak sobie po prostu skopiujecie?
I odczuwam podobnie, jak Tytacz, że za dużo jest tzw. "prywaty" w newsach szanownego inżyniera. Nie wiem, jaki styl chcecie do końca przybrać, ale news winien być napisany jak najbardziej zwięźle i konkretnie, szybkie info zachęcające do kliknięcia w jego treść, ewentualne odczucia na końcu, poza główną wrzutą, albo przyporządkowanie komentarzy, w których pojawi się wystarczająco dużo prywatnych opinii użytkowników (np. z podpiętego forum).
No i wiem, że raczkujecie, ale reklama musi być potężna, będziemy boostować materiały i podnosić temperaturę na n4g, więc od razu napiszcie do R*, żeby zapodali jakąś exclusive bombę na BBC odnośnie nowego GTA
Kiedyś się w to bawiłem i czuję, że mógłbym spróbować ponownie! Myślę, że dobrym sposobem na nabijanie licznika wejść i popularyzację strony byłyby gameplaye na YT z nowych gier, bo te, które pojawiają się pierwsze mają zawsze dużą oglądalność. W opisie wrzucić linka do strony i gotowe.
Zagadajcie do Raikoha, to będą najbardziej rzetelne newsy z rynku pc w sieci
I caly czas zadnego komencika
Cytat: inż. windomearl w Maja 13, 2013, 14:22:52 pmI caly czas zadnego komencika Pożycz Ascension, to skrobnę komenta pod Twoim artykułem o GoWie
Cytat: Kert w Maja 13, 2013, 14:28:29 pmCytat: inż. windomearl w Maja 13, 2013, 14:22:52 pmI caly czas zadnego komencika Pożycz Ascension, to skrobnę komenta pod Twoim artykułem o GoWie Jak serio chcesz, to nie ma problemu.
No dobra, dałem trollowski komentarz ze smoga, żeby nie było
No dobra, dałem trollowski komentarz ze smoga, żeby nie było Jakaś nagroda dla pierwszego użytkownika przewidziana ?
Cytat: Moldar w Maja 13, 2013, 14:28:48 pmNo dobra, dałem trollowski komentarz ze smoga, żeby nie było Jakaś nagroda dla pierwszego użytkownika przewidziana ?Gdzie, bo nie widze ;p
Cytat: inż. windomearl w Maja 13, 2013, 14:34:47 pmCytat: Moldar w Maja 13, 2013, 14:28:48 pmNo dobra, dałem trollowski komentarz ze smoga, żeby nie było Jakaś nagroda dla pierwszego użytkownika przewidziana ?Gdzie, bo nie widze ;pDopiero ctrl + r ujawnia w dymku
Cytat: Ryo w Maja 13, 2013, 14:40:51 pmCytat: inż. windomearl w Maja 13, 2013, 14:34:47 pmCytat: Moldar w Maja 13, 2013, 14:28:48 pmNo dobra, dałem trollowski komentarz ze smoga, żeby nie było Jakaś nagroda dla pierwszego użytkownika przewidziana ?Gdzie, bo nie widze ;pDopiero ctrl + r ujawnia w dymku Wiem kur**, trzeba cos ztym zrobic.
Cytat: inż. windomearl w Maja 13, 2013, 14:41:54 pmCytat: Ryo w Maja 13, 2013, 14:40:51 pmCytat: inż. windomearl w Maja 13, 2013, 14:34:47 pmCytat: Moldar w Maja 13, 2013, 14:28:48 pmNo dobra, dałem trollowski komentarz ze smoga, żeby nie było Jakaś nagroda dla pierwszego użytkownika przewidziana ?Gdzie, bo nie widze ;pDopiero ctrl + r ujawnia w dymku Wiem kur**, trzeba cos ztym zrobic.I w najczęściej komentowanych też się nie pojawia. Chyba, że tam jest licznik ustawiony, nie wiem.
napiszcie do R*, żeby zapodali jakąś exclusive bombę na BBC odnośnie nowego GTA
A przy okazji - wiecie że logowania wymaga też wejście na pierwszą stronę tego tematu?