Słuchać psy co następuje:
Popycham PSP-3004 Piano Black, pudełko, ładowarka, karta 4GB. Stan używany, jest trochę rysek, miejscami minimalnie wytarte, na wyświetlaczu folijka. Tarniak powiedział: "Jak dla mnie stan idealny minus". Mogę wysłać zdjęcia jak kto chce. Nie dam sobie ręki uciąć ale jak na moje to jest dawno po gwarancji.
PSP było w zestawie z Motorstorm Arctic Edge i najchętniej puściłbym całość razem. Z zestawu jest pudełko, gra, pokrowiec (taka pseudo skóra żółto-czarna), żółta smycz. Powinna być jeszcze taka krótsza biała smycz, ale nie ma i nie wiem gdzie jest. I tak z tego co pamiętam to już była lekko popruta fabrycznie.
Z gier to tak (wszystko w pudełkach, niektóre są lekko zużyte, jak ktoś chce zdjęcia mogę zrobić):
- Star Ocean - First Departure;
- Star Ocean - Second Evolution;
- Ratchet & Clank - Size Matters (edycja PSP Essentials);
- Dissidia Final Fantasy (nie ma książeczki);
- LEGO Indiana Jones - The Original Adventures (edycja Platinum);
- LEGO Pirates of the Caribbean (edycja PSP Essentials);
- LEGO Harry Potter - Years 1-4;
- Final Fantasy VII - Crisis Core;
- Daxter (edycja Platinum);
- Half-Minute Hero;
- (Parasite Eve) The 3rd Birthday - Twisted Edition - tylko UWAGA - jakiś tuman zszywał książeczkę i jest do góry nogami (w sensie strony w stosunku do okładki), są jakieś kody w tym, których na pewno nie wykorzystałem, pudełko (tekturowe) ma delikatnie nadtarte rogi.
Jak ktoś jest zainteresowany to pisać propozycje na priv. Jak ktoś mi nie ufa to niech zapyta Tarniaka - jestem jego waifu i może poręczyć.
No i oczywiście każdy kto coś ode mnie kupi będzie w posiadaniu moich danych osobowych więc możecie to potraktować jako mały bonusik.