Cytat: Mnichu w Lutego 14, 2016, 02:43:04 amW sumie, w zamierzchłych czasach przedinternetowych, to konsole i gry się kupowało w oparciu o dupne obrazki w gazecie, więc render to i tak nieźle Obrazki w gazetach nie były z renderow
W sumie, w zamierzchłych czasach przedinternetowych, to konsole i gry się kupowało w oparciu o dupne obrazki w gazecie, więc render to i tak nieźle
Ale były nieruchomymi, małymi obrazkami, w chujowej jakości, po których tak naprawdę nie wiele dało się wywnioskaować. Wcale nie wiele vardziej preprezentatywne dla gry niż render
Ciągle w ruchu No widać:A za dużo ruchu kończy się tak:W ogóle bohater ma dobre ruchy:Cytat: Mnichu w Lutego 14, 2016, 19:45:54 pmAle były nieruchomymi, małymi obrazkami, w chujowej jakości, po których tak naprawdę nie wiele dało się wywnioskaować. Wcale nie wiele vardziej preprezentatywne dla gry niż render Ja zawsze przynajmniej mniej więcej wiedziałem co kupuję, a teraz spróbuj opisać gameplay recore - na czym polega?
Grafa bardzo fajna koło 8+. Ciekawe w jakiej rozdziałce to chodzi?
Cytat: Kyokushinman w Lutego 14, 2016, 20:05:56 pmGrafa bardzo fajna koło 8+. Ciekawe w jakiej rozdziałce to chodzi?ciekawe ile dasz ogółem
podobno nawet sie jarałeś tym tytułem, przychodzi powoli premiera tytułu i gra jest bee i ch**, oczywiście dla ciebie. nie ogarniam no fakt wychodyi gra na słabą konsole, racja!
Ten rok zapowiada sie epicko, a w przyszłym to już cuda, wianki. Panowie jest rewelacyjnie, no i niby ja wale smuty.
Jakie podwójne standardy. The Order, gdzie gameplayu średniej jakości jest jak kot napłakał, gra roku GO. QB, gdzie próbują stworzyć coś ciekawego, crap, trailer słaby i w ogóle gra gówno.
Cytat: andryush w Lutego 14, 2016, 21:19:05 pmJakie podwójne standardy. The Order, gdzie gameplayu średniej jakości jest jak kot napłakał, gra roku GO. QB, gdzie próbują stworzyć coś ciekawego, crap, trailer słaby i w ogóle gra gówno. Sredniej jakości? no soryy ale lepszego singla nie grałem w 2015, do tego strzelanie dawało mase frajdy, no i ten KLIMAT i GRAFIKA.
Alan Wake i dwie części Max Payne
winduś, nie tłumacz sie, ja przynajmniej pisze szczerze. Juras, może coś spłodze, ale jeszcze nie teraz.
Jakie podwójne standardy. The Order, gdzie gameplayu średniej jakości jest jak kot napłakał, gra roku GO.
QB, gdzie próbują stworzyć coś ciekawego, crap, trailer słaby i w ogóle gra gówno.
To juz teraz jak ktos nie fapuje do QB to xbot?
tak źle i tak źle, ehh.. no coments