Vagrant Story, pod każdym względem lepsze no i ocena wyższa, Jak mówi stare japońskie porzekadło, kto ani Bloodborne czy Demon's Soulsa nie ograł tego pała przez Xonie głaskana.
Dokładnie. Mojej osobie jeszcze został praktycznie demon do zaliczenia ponieważ jutro ds 2 raczej skończe. Ciekaw jestem czy taka osoba co zarzuca jak tytacz zaliczyła BB bądź DS 1 hmm?
Jednak mimo wszystko te giery nie są trudne w porównaniu z Ninja Gaiden Black.
To powinien byc wyznacznik gracza, na ale wiadomo gra na starego Xa czyli dla klapów blee.
Heh, i co tam było trudnego? Imadło do przodu, teraz rusz takie Dark Soulsy albo Demony na 100% bez opisów.
W Vagrant Story nie grałem, ale ocena 40/40 z jeszcze surowego famitsu nie bierze się od tak sobie.
Kiedyś może nadrobię to zobaczymy co i jak.
Imadło hehe jeżeli tak to Dark Souls też nim jest.
SI przeciwników to o wiele większy poziom niż w Dark Souls i na dodatek giera nie ma skopanych hit boxów jak np. taki Dark Souls 2.
Jakie podwójne standardy. The Order, gdzie gameplayu średniej jakości jest jak kot napłakał, gra roku GO.
QB, gdzie próbują stworzyć coś ciekawego, crap, trailer słaby i w ogóle gra gówno.
Sredniej jakości? no soryy ale lepszego singla nie grałem w 2015, do tego strzelanie dawało mase frajdy, no i ten KLIMAT i GRAFIKA.
Sredniego strzelania bylo tak z 30 może 40 min czyli tyle co kot naplakal a reszta to gowno ladnie zapakowane. Po Bloodborne ta giera nawet na 6/10 nie zasluguje.
Single roku he he to chyba trzeba grac w crapy aby tak wybrać
Tak się podniecasz bloodbornem a przeleciałeś grę na speed runie.
Do Bloodborne wrócę i zrobię platyne wraz z dodatkiem, wpierw jednak muszę dokończyć Dark Souls 2 i zaliczyć Demona. Natomiast w Orderze nie będę robił bo się zanudzę na maxa.
Giera jest tylko u mnie po to aby pokazać grafe do czego PS4 jest zdolne. Nawet ciężko znaleźć w tej grze konkretny etap strzelany bo co postrzelasz ze 2-3 minuty i wstawka 20 min, której nie da się przewinąć i kolejny sejw z podobnym etapem i to samo. Cały czas tak w kółko
.
Porażka