I znowu wszystkich obrażasz dookoła.
CytujOstatnio jest pewna nagonka na moją osobę i można klnąć dowoli na mnie i jakoś nikt nie reaguje jak tomasz wyzywa wszystkich, którzy nie wielbią wodza (typowe dla pisowskiego menela ), to niech się potem nie dziwi, że jest na niego nagonka.
Ostatnio jest pewna nagonka na moją osobę i można klnąć dowoli na mnie i jakoś nikt nie reaguje
Zacytuję innego użytkownika, w dupie byłeś gówno widziałeś
Nie muszę. Za jakiś czas sam skasujesz konto, bo ktoś obrazi PS4.
No to PiS albo koparkę.
Ok, skoro tę sprawę mamy omówioną, to możesz kontynuować obrażanie połowy forum.
Tomek, ogarnij się, bo jesteś jakiś patoagresor. Jakbym był na starej ochocie albo pradze w nocy. Wystarczy jedno słowo nie po myśli typa i od razu piana.
życzę Ci powiedzenia mi tego w twarz
No powiedziałbym i pewno dostałbym wpie**ol. 100% patoagresor.
ty pier**lony debilu, ch** wiesz o życiu, nie utrzymujesz pewnie jeszcze swoje zasranej dupy, chyba ze w innym kraju. Bo jakbyś utrzymywał to byś wiedział gnoju ze życie w Polsce pod rządami rudego chu** jest znacznie cięższe!!
tomek w dobrej formieCytujty pier**lony debilu, ch** wiesz o życiu, nie utrzymujesz pewnie jeszcze swoje zasranej dupy, chyba ze w innym kraju. Bo jakbyś utrzymywał to byś wiedział gnoju ze życie w Polsce pod rządami rudego chu** jest znacznie cięższe!!
ch** ci w dupę menelu
Koleś ma ewidentnie problemy z mózgiem i ciągle dziwię się, że po tylu przekleństwach w stronę innych użytkowników, on ciągle jest na forum bez jakiegokolwiek ostrzeżenia.
Noo tak, to ja mam problemy
Nie pozwolę sobie aby byle "co" mnie obrażało, dziecinadę możesz prowadzić sobie u siebie na podwórku.
Bo na "Kto" trzeba sobie zasłużyć. Twój poziom już od dawna jest mega żenujący i nie pozwolę sobie aby w jakikolwiek sposób ktoś mnie obrażał, zwłaszcza ty. PS. Koło mojego chu** na szczęście lata moja kobieta.
oglądałem właśnie kanał klocucha. kabaret o pokemonach, wyniku konkursu na obrazek i wiedorecenzję gry o klocuchu. mózg zlasowany
ciapata pizdo
idioto
Kmiocie
patałachu
pier**lony debilu
tępa lupo
Czemu masz tak nasrane w głowie?