TitanFall on Xbox One Runs At 720p: Rumorhttp://www.gamepur.com/news/12531-titanfall-xbox-one-runs-720p-rumor.html
The Atlas class titan schematic poster is 27” X 36” and highlights specific mechanical details around the Atlas class. Note that the Atlas class titan schematic can only be obtained via the official Titanfall Collector’s Edition.
http://www.gamersyde.com/download_titanfall_angel_city_demo-31045_en.htmlObejrzałem ten gameplay i gra zapowiada się epicko! Kapitalna zabawa w multi, rewelacyjny pomysł z tymi Tytanami, super miodnie to wygląda. Wielka szkoda, że nie będzie tego na PS4, ale może chociaż obczaję na PC.
Oh and fun fact about Titan Fall, performance is not up to snuff at 720p, waiting for January driver updates.
Serio podoba sie wam ten syf? przecież to wygląda jak marna podróbka COD, tylko dodali roboty. No i wygląd tej gry, kolejny aspekt żałosny
6vs6 ? zabrakło mocy w chmurze ?
Kiedyś grało się 4v4 w cs'a, 1v1 w quake'a były również świetnymi przeżyciami, wiec nie martwił bym się o 6v6 bo to dobra liczba aby solidnie pograć
To wersja alpha i z tego co mówią twórcy, tekstury są w o wiele niższej rozdzielczości.
O opóźnieniu poinformował wydawca gry, Electronic Arts, za pośrednictwem swojego profilu na Twitterze. Wersja na Xbox 360, portowaniem której zajmuje się Bluepoint (odpowiedzialny choćby za God of War Collection, czy też Metal Gear Solid Collection), została opóźniona o dwa tygodnie.Nowa data premiery gry to teraz 28 marca. Choć nie podano przyczyny takiej sprawy, w oświadczeniu wydanym przez EA możemy przeczytać, że opóźnienie ma zapewnić "wspaniałe doznania" przyszłym posiadaczom wersji na poprzednią konsolę Microsoftu.Swojego czasu martwiłem się, że każde tego typu opóźnienie oznacza wyjątkowe problemy z jakością gry, która będzie połatana gorzej, niż płot naszego nieumiejętnego sąsiada. Tyle że jeśli kilkanaście dodatkowych dni ma oszczędzić nam ogromnego i niesamowitego "Day One Patch", to myślę, że w tym wypadku cierpliwość zostanie odpowiednio nagrodzona.