Wydawało mi się, że ty też nie jesteś jakiś mega przekonany do gierki.
Nie jestem przekonany, bo to szuterek fpp, ale jak na szuterek fpp gra jest wg mnie rewelacyjna. Musiałem się tylko przestawić, bo spodziewałem się przemalowanego Battlefielda, a gra okazała się nieco inna.
Mała zawartość + brak kampanii to w sumie moim zdaniem poważne wady usprawiedliwiające 7/10.
Titanfall też nie ma singla, zawartość jeszcze mniejsza, wykonanie trzy klasy gorsze, a średnia 86.
Bardzo chętnie zobaczyłbym w grze kampanię dla jednego gracza, ale mimo wszystko Battlefront = multi, DICE = multi i brak tej kampanii nie jest dla mnie powodem do drastycznego obniżania oceny. Zresztą tutaj wybrali gracze i dziennikarze, bo po każdym Battlefieldzie dominowały komentarze "po ch
uj ten singiel". Nie uważam również, żeby zawartość była szczególnie mała.
Jakiś Jedi Knight, albo opowieść na miarę Mass Effect/KotOR miałbym chrapkę i przebolałbym wtedy platformówki na komórkę z Jar Jarem
No nie zanosi się na nic póki co. W przyszłym roku dopiero Mass Effect: Andromeda i może cień szansy, że wtedy wezmą się za KotOR'a - premiera gdzieś 2019. Mogliby przynajmniej The Old Republic przenieść na konsole, ale też kompletnie nic się w tym kierunku nie dzieje.