Harry Potter .
Uncharted to troche dlatego, że babcia chciała bym jej puścił po Polsku Akurat w domu u mnie na tydzień była i patrzyła jak gram, bo ją zaciekawiło kiedy w końcu ten koleś zdobędzie ten diament z Shangri-La
W nic poza wiedźminem nie gram z polskim dubbingiem. Usta nie zgrywają się z tym co postać mówi i strasznie mnie to wkur**a.
Cytat: windomearl w Stycznia 29, 2015, 09:56:05 amW nic poza wiedźminem nie gram z polskim dubbingiem. Usta nie zgrywają się z tym co postać mówi i strasznie mnie to wkur**a.Należy dodać, że Wiesława w tym aspekcie można śmiało obok takich tuzów w tym segmencie jak Wrota Baldura postawić.
Jeśli chcecie dobry dubbing we współczesnych grach, to polecam Diablo 3.
Dobre, bo grafika/animacja?
Szuterek tpp jakich wiele. Ziew.
Cytat: dante0 w Stycznia 30, 2015, 13:32:40 pmSzuterek tpp jakich wiele. Ziew. A jak wyjdzie zapowiedź nowych gearsów to ludzie będą piać z radości... Ból dupy i tyle.
Jakie to będzie dobre
Cytat: Iras w Stycznia 30, 2015, 13:06:38 pmJakie to będzie dobre
Kyo No i widać ten korytarz, porównania do gearsow to to nie ma.
Obszarowo coraz bliżej Girsów, oczywiście na plus.
Cytat: Master_666 w Stycznia 30, 2015, 17:44:22 pmKyo No i widać ten korytarz, porównania do gearsow to to nie ma.Słabej jakości rzut z ekranu lepszy niż to całe share . Obszarowo coraz bliżej Girsów, oczywiście na plus.
Jak można po tym screenie wnioskować cokolwiek o obszarze działań?
Nie kumasz, Kyo widzi człowieka pod obrazem, więc wnioskuje że obraz jest teraz wielkości półtora człowieka, więc oczywiste że jest większy, więc i teren jest większy, wcześniej widział tylko share na ekranie bravii, a taka brawia to 1/4 człowieka to wiadomo że teren mniejszy, nawet cały człowiek się nie mieścił a teraz luzem trzy osoby i taboret.
Jestem ciekaw, czy The Order podzieli losy Ryse na jedynego jako benchmark, czy okaze sie byc czyms wiecej.